Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων

Καλοκαιρινή και ανατρεπτική...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε

Η Σία Κοσιώνη συνεχίζει δυναμικά τις διακοπές της και φροντίζει να ανεβάζει όσο περισσότερες φωτογραφίες μπορεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, η οποία σήκωσε.... θύελλα αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της. Τον περισσότερο καιρό τον περνάει μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές με τον εαυτό της και να χαλαρώσει, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία της, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα λουλούδι να έχει φυτρώσει στην άμμο.

«Η ομορφιά μπορεί να φυτρώσει παντού», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Σία Κοσιώνη: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την παραλία

Το καλοκαίρι φαίνεται πως ξεκίνησε και επίσημα για τη Σία Κοσιώνη, η οποία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία για φέτος από την παραλία, μέσα από την οποία σήμανε την έναρξη των διακοπών της.

Οι υποχρεώσεις της στον ΣΚΑΪ τελείωσαν για φέτος και έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Πρώτος σταθμός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την παραλία, από την οποία ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία!

Να σημειώσουμε πως πανικό προκάλεσε η Σία Κοσιώνη στα social media και όταν ανέβασε φωτογραφία μέσα από την οποία σχολίασε τα κιλά της. Δείτε εδώ τι έγραψε!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη από την παραλία

«Κόντρα στο κύμα» δίπλα στο κύμα. Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι του μυαλού. Ξεναγός η μοναδική Αλκυόνη Παπαδακη. #books #alkyonipapadaki #reading #blessing #summer #onthebeach #relaxing #sea #greece», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της.