Δούκισσα Νομικού: Τα νάζια στον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Με συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό

Τους έπιασαν οι κάμερες του Youweekly.gr

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Τα νάζια στον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Με συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η Δούκισσα Νομικού περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στην Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε λίγες ημέρες πριν σε γνωστή παραλία του νησιού να φορά ένα συγκλονιστικό μαύρο ολόσωμο μαγιό και να κάνει ναζάκια στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr θα δείτε την Δούκισσα Νομικού άβαφη να παίζει σαν μικρό παιδί σε παραλία στο νησί των Ανέμων.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δούκισσα Νομικού παραλία

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης θεοδωρίδης Μύκονος

Δούκισσα Νομικού: Απίστευτο περιστατικό σε παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Τι λένε οι μάρτυρες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε παραλία της Μυκόνου το μεσημέρι της Δευτέρας με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και την Δούκισσα Νομικού! Άνθρωποι που βρέθηκε μπροστά αποκάλυψαν τα πάντα στο Youweekly.gr.

Το ζευγάρι από την αρχή ήταν ευδιάθετο και κάποιες μικρές σε ηλικίες κοπέλες πλησίασαν, μάλιστα, την Δούκισσα Νομικού ζητώντας της μια φωτογραφία! Εκείνη εννοείται πως δέχτηκε αλλά κρατώντας πάντα ένα μέτρο και μη δίνοντας περιθώριο για πολλά πολλά αφού ήταν με την οικογένειά της.

Γέλια, φωνές, χαμόγελα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σε άκρως ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα, άνθρωπος που βρέθηκε στην συγκεκριμένη πλαζ κι έχει ξαναπετύχει πολλές φορές εκεί το ζευγάρι αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως τόσο χαρούμενο δεν είχε δει ποτέ τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο κακός χαμός, όμως, έγινε όταν η Δούκισσα Νομικού έμεινε με το μαγιό της και ήρθε η ώρα να βουτήξει στην θάλασσα! Όπως θα δείτε στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δοκίμασε το νερό να δει πόσο παγωμένο είναι κι αφού έκλεισε το τηλέφωνο έτρεξε πίσω από την Δούκισσα Νομικού που ανυποψίαστη πήγαινε να βουτήξει την πήρε αγκαλιά και την έριξε στο νερό! Τα γέλια τους ακουγόντουσαν παντού και έδειχναν πραγματικά να ζουν δεύτερο ταξίδι του μέλιτος.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη από την παραλία της Μυκόνου

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσα Νομικού παραλία