Άσχημα νέα για τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και το GNTM 3

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και το GNTM 3

Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης, πέρασε πριν από λίγο καιρό από οντισιόν για το GNTM 3, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα νέα είναι πολύ άσχημα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο Βασίλης θα έμπαινε στο GNTM 3 και πολλοί είχαν την απορία για το αν τελικά θα τον βλέπαμε και στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Μιλώντας στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ο Βασίλης εξήγησε πως κάπου στράβωσε τα πράγμα και δεν κατάφερε να περάσει.

«Έγινε ένα δοκιμαστικό αλλά δε συνεχίστηκε μετά. Στα δοκιμαστικά ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα, και δεν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται. Περάσαμε και από μία οντισιόν πριν, χωρίς τις κάμερες. Φαντάζομαι ότι επειδή είναι τηλεοπτικό προϊόν, πρέπει να έχει κάποια... στάνταρ».

Από τη μεριά της, η Πόπη Μαλλιωτάκη σχολίασε: «Όταν πήγε ο Βασίλης στα δοκιμαστικά, πήγα κι εγώ μαζί αλλά δεν με άφησαν να μπω μέσα λόγω κορωνοϊου. Μετά, ο γιος μου, μου είπε ότι τον έβαλαν να τους κάνει πασαρέλα και ότι τους άρεσε πάρα πολύ. Το μετά δεν το ξέρω...»

GNTM 3: Αυτό είναι το plus size μοντέλο που «τρέλανε» τη Ζενεβιέβ

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το GNTM 3, ένα από τα plus size μοντέλα που πέρασαν στον διαγωνισμό, εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και για την συνάντησή της με την Ζενεβιέβ, η οποία τρελάθηκε με την εμφάνισή της.

Η Ελευθερία Σταματοπούλου αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM και έτσι δήλωσε συμμετοχή. Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε πως λίγο πριν περάσει από την οντισιόν της, μίλησε προσωπικά με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία της έδωσε το "πράσινο" φως για να προχωρήσει, κάτι που ωστόσο δεν έγινε τελικά.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία της στον διαγωνισμό αλλά και για την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Μιας και είπαμε για το GNTM 3, δείτε εδώ ποιες είναι οι δύο πρώτες δοκιμασίες από τις οποίες θα περάσουν τα μοντέλα στο bootcamp.