Πόπη Μαλλιωτάκη: Ο γιος της αφήνει την κοπέλα του και μπαίνει στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπό της

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόπη Μαλλιωτάκη: Ο γιος της αφήνει την κοπέλα του και μπαίνει στο GNTM 3 - Δείτε το πρόσωπό της

Στα castings του GNTM 3 πρόκειται να δούμε το γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Ωστόσο, όπως φαίνεται άμα μπει στο σπίτι, θα αφήσει για λίγο πίσω του την κοπέλα του. Το πρόσωπο της είδαμε σε μια ανάρτηση του.

Ο Βασίλης Λαζαρίδης είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες του οι οποίες αποσπούν χιλιάδες likes. Μάλιστα, από αυτές καταλαβαίνει κανείς το λόγο που θέλησε εξαρχής να μπεις στο παιχνίδι. Καθώς, από τώρα ποζάρει σαν μοντέλο και το έχει πολύ!

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση του, τον είδαμε να ποζάρει με μια μελαχρινή καλλονή, που άμα πάρουμε από τα σχόλια που του έχουν κάνει, πρόκειται για την κοπέλα του. Οι δυο τους πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία και η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή.

Αυτό είναι το πρόσωπο της κοπέλας του

Δείτε ακόμη 3 υποψήφιους που θα τρελάνουν ακόμα και τους κριτές στο GNTM έδειξε η εκπομπή Happy Day. Είναι νέοι και ωραίοι και σίγουρα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στον διαγωνισμό αν τα καταφέρουν φυσικά να περάσουν.

Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη στο GNTM 3 - Δείτε τις δηλώσεις του

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες του STAR για το νέο κύκλο του ριάλιτι των μοντέλων που για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και αγόρια αλλά και κορίτσια. Ενώ, στον αέρα θα βγει το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ένα λοιπόν από τα αγόρια που θα περπατήσουν μπροστά από τους τέσσερις κριτές θα είναι και ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Πόπη Μαλλιωτάκη γιος GNTM 3

Την αίτηση συμμετοχής την έκανε, όπως αποκάλυψε ένας φίλος του ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στα pre casting! Ωστόσο, δείτε ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής.