Ο ALPHA πετάει εκτός την εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου - Άσχημες εξελίξεις

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο ALPHA πετάει εκτός την εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου - Άσχημες εξελίξεις

Πολύ άσχημες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον Χρήστο Φερεντίνο και το πρότζεκτ που θα αναλάμβανε στον ALPHA. Όπως όλα δείχνουν, το κανάλι αποφάσισε να πετάξει εκτός την εκπομπή που ετοιμαζόταν να κάνει στη νέα σεζόν.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται εδώ και καιρό στην οικογένεια του ALPHA και «σαρώνει» με την εκπομπή Deal. Καθημερινά, το κοινό «καθηλώνεται» στην τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσει την μάχη των παικτών με τον τραπεζίτη.

Έτσι, το 2018, ο ALPHA είχε ανακοινώσει πως ήθελε να φέρει ξανά στην επιφάνεια το Super Deal, δηλαδή την πιο "ακριβή" βερσιόν του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο χάριζε μέχρι και 500.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ωστόσο το περιοδικό «Τηλέραμα» δεν πρόκειται να τη δούμε, τουλάχιστον σύντομα. Μπορεί το κανάλι και ο παρουσιαστής να θέλουν την επιστροφή του, όμως το κοινό έχει τον δικό του ρόλο στο τηλεπαιχνίδι.

Όμως όσο ο κορωνοϊός βρίσκεται ακόμη σε έξαρση, η παρουσία κοινού καθίσταται απαγορευτική. Έτσι η επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού παίρνει αναβολή.

Μέχρι αυτή την στιγμή ουδείς γνωρίζει αν το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κορωνοϊός θα επηρεάσει και άλλες εκπομπές τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

To κανάλι προσπαθεί να κάνει μία... αναδιάρθρωση και έτσι πολλά πρόσωπα έχουν φύγει. Δείτε εδώ ποια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη πάει στη Φαίη Σκορδά.

Super Deal επιστροφή

Το πρόσωπο - «κλειδί» που θέλει ο ALPHA για το Πάμε Πακέτο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση η εκπομπή Πάμε Πακέτο, αλλά και σχετικά με το ποια θα είναι η παρουσιάστριά του. Ο ALPHA έχει βρει βέβαια το πρόσωπο - «κλειδί» που θέλει.

Η αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου από το κανάλι έφερε μαζί της μία σειρά από αντιδράσεις από τις δύο μεριές. Η παρουσιάστρια, πρόσφατα ξεκαθάρισε πως το κόνσεπτ του Πάμε Πακέτο της ανήκει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι ετοιμάζεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο την αγαπημένη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, θέλει να φέρει στην παρουσίασή της, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στο κοινό, το οποίο έχει δοκιμαστεί ξανά και βρίσκεται ήδη στον ALPHA.

Ο λόγος για την Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία πήρε φέτος τη μεταγραφή της στον ALPHA και παρουσίασε την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

Πάμε Πακέτο Αντελίνα Βαρθακούρη