Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα στη Μύκονο - Δεν μπορούσα να συγκρατηθούν

Είχε ανέβει ο ένας πάνω στον άλλον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα στη Μύκονο - Δεν μπορούσα να συγκρατηθούν

Η Σοφία Μαριόλα και ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο, και όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε λεπτό. Η κάμερα τους έπιασε σε δημόσια «καυτά» στιγμιότυπα και όπως θα δείτε, δεν τους ένοιαξε καν!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα, είναι τόσο άνετοι που δε διστάζουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα και πολύ προσωπικά στιγμιότυπα, μπροστά στον κόσμο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε το ζευγάρι να χαλαρώνει στο Santanna στην Παράγκα και ήταν ασυγκράτητο όπως θα δείτε στα πλάνα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και η αγαπημένη του, εκτός από τα παιχνιδάκια στα οποία επιδόθηκαν, αντάλλασσαν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα στην πισίνα, κάνοντας πολλά βλέμματα θαμώνων να πέσουν πάνω τους. Στράτος και Σοφία παντρεύτηκαν πέρυσι στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταύρου στο Ακρωτήρι Χανίων και έκλεισαν τον περασμένο Ιούνιο έναν χρόνο έγγαμου βίου!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα μετακόμισε μαζί σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Αθήνα. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες.

Πηγή: Mykonos Live TV

Με πούρο και σαμπάνια στη Μύκονο η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Μαριόλα ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το αποκαλυπτικό μπικίνι της σε μία κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου, ενώ κρατάει ένα πούρο και ένα ποτήρι σαμπάνια. Στο πλευρό της, έχει πάντα τον αγαπημένο της Στράτο Τζώρτζογλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως δεν θα αφήσει ούτε ένα λεπτό οαπό το φετινό του καλοκαίρι να πάει χαμένο. Οι διακοπές τους ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό και πλέον απολαμβάνουν το νησί των ανέμων μαζί.

Ως λάτρης των social media, η Σοφία Μαριόλα έχει ανεβάσει μπόλικα στιγμιότυπα από τις μαγικές διακοπές της με τον σύζυγό της.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται εκείνη να κρατάει στο χέρι πούρο και σαμπάνια, ενώ την ίδια στιγμή, φοράει ένα μπικίνι που έκανε όλο το Instagram να «αναστενάξει»!