Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Χρανιώτης - Ξυρίστηκε και έγινε αγνώριστος

Το νέο look που υιοθέτησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Χρανιώτης - Ξυρίστηκε και έγινε αγνώριστος

Ο Γιώργος Χρανιώτης το πήρε απόφαση, και μέσα στις διακοπές του ξυρίστηκε και έγινε... άλλος άνθρωπος. Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το νέο look και είναι πραγματικά αγνώριστος.

Από τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο αγαπημένος του γιος, ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό από πάνω του.

Στις καλοκαιρινές του διακοπές ωστόσο βρίσκουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και έτσι, ο Γιώργος Χρανιώτης αποφάσισε να ξυρίσει το μουστάκι του, ενώ η Γεωργία Αβασκαντήρα από τη μεριά της, έκανε ηλιοθεραπεία.

Ξέσπασε στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης - Το μακροσκελές κείμενο

«Πάντα νευρίαζα με τους ανθρώπους, που δεν ζητούσαν εύκολα συγνώμη. Μ’ ενοχλούσε γιατί καταλάβαινα γι’ αυτούς, ότι ο λόγος που το έκαναν, ήταν επειδή δεν είχαν μπει στον κόπο, να κάνουν ίσως την πιο απλή σκέψη, που μπορεί να πραγματοποιήσει ένας άνθρωπος. Και αυτή είναι τόσο απλή και ουσιαστική.Και πάαααααααρα πολύ απελευθερωτική.

Είμαστε άνθρωποι!!! Είμαστε άνθρωποι και μέσα στο μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης εμπεριέχεται η έλλειψη της τελειότητας. Κάνουμε καθημερινά βλακείες, λέμε κουβέντες σκληρές και χωρίς λόγο, είμαστε άδικοι και βιαστικοί και σίγουρα πληγώνουμε ανθρώπους που πολλές φορές τους αγαπάμε.

Δεν είμαστε θεοί και οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε αρκετά μικροί (είτε σε ψυχική, είτε σε βιολογική ηλικία) για να έχουμε κατακτήσει,αυτό που λέγεται σοφία. Αν το κατανοήσουμε αυτό, τότε ίσως να καταφέρουμε, να λέμε πιο εύκολα και πιο συχνά αυτή την υπέροχη λέξη.

Αυτή την ΣΥΓΝΩΜΗ. Αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους θεούς, αλλά ταυτόχρονα να ανήκουμε στο ωραιότερο είδος των ανθρώπων.

Κι όταν ανήκεις στους ανθρώπους και το ξέρεις καλά αυτό και είσαι σίγουρος και περήφανος για τα σπουδαία λάθη σου και τις χορτάτες συγγνώμες σου, τότε θ’ αγαπήσεις πραγματικά, όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά ολόκληρη την οικουμένη. Ή έστω αυτούς που αξίζουν την αγάπη σου.

Είναι τόσο όμορφες αυτές οι λέξεις παιδιά. Μην τις λυπάστε. Χαρίστε τες. Φωνάξτε τες. Ψυθιρίστε τες.Και κυρίως μην τις φοβάστε. ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας κούρασα.(Είμαι με τρεις ώρες ύπνο, ο μικρός δεν μας έκανε τα χατήρια σήμερα). Σας ΑΓΑΠΩ».