Γεωργία Αβασκαντήρα: Με μπικίνι και χωρίς ρετούς 1,5 μήνα μετά τη γέννα

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Με μπικίνι και χωρίς ρετούς 1,5 μήνα μετά τη γέννα

Η Γεωργία Αβασκαντήρα γέννησε πριν από 1,5 μήνα και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι χωρίς καθόλου ρετούς.

Η ευτυχισμένη μανούλα βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Εκείνη και ο Γιώργος Χρανιώτης δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό από το μωρό τους. Ωστόσο όποτε μπορούν, βρίσκουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Έτσι, η Γεωρφία Αβασκαντήρα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει ηλιοθεραπεία και είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μαγιό μετά τη γέννηση του γιου της.

Η ίδια έκανε και την εξόρμησή της στην παραλία, επιλέγοντας ένα απλό μαύρο μπικίνι. «Όταν το μωρό κοιμάται, η μανούλα κάνει ηλιοθεραπεία», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Γιόρτασαν τον ένα μήνα με το μωρό στο σπίτι με την πιο εντυπωσιακή τούρτα

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα περνούν τις πιο όμορφες στιγμές τους στο σπίτι, μιας και πλέον στην οικογένεια είναι 3. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τον ένα μήνα με το μωρό και έτσι πήρε την πιο εντυπωσιακή τούρτα.

Ο γιος του πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και έτσι η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθούν να αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στο νεογέννητο αγοράκι τους. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, προσπαθούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με το παιδί.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, χθες, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της και της τούρτας που γιόρτασε τη μέρα αυτή. Κοντά της βρισκόταν και η καλή της φίλη, Εύη Ντοβελου, που δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία της Γεωργίας στο πλευρό του γιου της.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα γιος