Στιγμές ευτυχίας για την Κάτια Ζυγούλη

Συγκίνηση με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κάτια Ζυγούλη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει στις καλοκαιρινές διακοπές της η Κάτια Ζυγούλη, η οποία προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Ρουβά. Όλοι η οικογένεια, απολαμβάνει το καλοκαίρι και με το παραπάνω.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη προσπαθεί να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, όσα περισσότερα στιγμιότυπα μπορεί από την καθημερινή της ζωή και από τις όμορφες στιγμές που περνάει με την οικογένειά της.

Έτσι, πριν μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε τρεις τρυφερές φωτογραφίες του μικρότερου γιου της, Απόλλωνα, σχολιάζοντας:

«Αυτό το αγοράκι καταφέρνει να βρει παντού τη χαρά».

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδί

Κάτια Ζυγούλη παιδιά
Κάτια Ζυγούλη γιος

Δείτε εδώ και την προηγούμενη ανάρτηση του Σάκη για το Μάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο Σάκης Ρουβάς έχει μια τεράστια δύναμη μέσα από τα social media του και αγγίζει πολλές ψυχές! Για τον λόγο αυτό πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε για καλό σκοπό αφού ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θέλησαν να παρακινήσουν τον κόσμο να υποστηρίξει το Μαζί για το παιδί.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση έγραψε ο τραγουδιστής: Μαζί στηρίζουμε, μαζί προσφέρουμε, μαζί καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα... Γιατί όλοι είμαστε «Μαζί για το παιδί» και φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια βοηθάμε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.