Γιώργος Καραβάς: Στα backstage του GNTM 3 με μικροσκοπικό εσώρουχο που «διαγράφει» τα πάντα

Είναι ένας κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Καραβάς: Στα backstage του GNTM 3 με μικροσκοπικό εσώρουχο που «διαγράφει» τα πάντα

Ο νέος coach του GNTM 3, Γιώργος Καραβάς το έχει ρίξει στη δουλειά! Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στα backstage των οντισιόν με ένα μικροσκοπικό εσώρουχο το οποίο «διαγράφει» τα πάντα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Ο Γιώργος Καραβάς είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να τον δούμε στην τηλεόραση, στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Το μοντέλο φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με τις νέες του αρμοδιότητες και έτσι, πολλές φορές επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγες ώρες, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Βέβαια, πέρα από κούκλος, ο Γιώργος Καραβάς είναι και ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Δείτε εδώ την πιο τρυφερή δημοσίευση με την κορούλα του.

Γιώργος Καραβάς: Η απίστευτη κίνηση του coach του GNTM 3 μπροστά στις κάμερες!

Μια απίστευτη κίνηση έκανε ο νέος coach του GNTM 3, Γιώργος Καραβάς, μπροστά στις κάμερες του Happy Day, που "σκλάβωσε" τους δημοσιογράφους.

Η ομάδα του Happy Day περίμενε στον ήλιο τον Γιώργο Καραβά έξω από το Studio για να μπορέσουν να του "πάρουν" λίγες δηλώσεις όσον αφορά το νέο του ξεκίνημα. Εκείνος ευδιάθετος και χαμογελαστός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά τους και με ένα χαμόγελο στα χείλη και άκρως ευγενικός απάντησε σε όσες ερωτήσεις του έκαναν.

Αφού τελείωσε, λοιπόν, τις δηλώσεις του λίγα δευτερόλεπτα πριν φύγει έβγαλε μια σακούλα με χυμούς και την προσέφερε στους δημοσιογράφους γιατί όπως είπε και ο ίδιος τον περίμεναν αρκετή ώρα στον ήλιο.

Η κίνηση αυτή εννοείται πως σχολιάστηκε από την εκπομπή γιατί όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ALPHA πολλοί είναι εκείνοι που δεν σταματούν καν για να μπορέσουν και οι δημοσιογράφοι να κάνουν την δουλειά τους.

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε, επίσης, την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για τον Γιώργο Καραβά!