Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στο Big Brother

Αναλυτικά ο ρόλος του στο ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στο Big Brother

Λίγο καιρό πριν κάνε τη μεγάλη του επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση, βγήκε στην δημοσιότητα όλο το παρασκήνιο, πίσω από την πολυσυζητημένη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο νέο, αλλά παλιό αγαπημένο, ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Έθνος, δεκάξι παίκτες θα συναγωνιστούν για το έπαθλο στο σπίτι του «Big Brother». Η τελική ομάδα των συμμετεχόντων έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη σύνθεση που θα ερχόταν στις οθόνες μας στην προγραμματισμένη πρεμιέρα του ριάλιτι εγκλεισμού την περασμένη άνοιξη, η οποία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23.00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων» και τα καθημερινά επεισόδια θα έχουν πολλές δοκιμασίες εντός σπιτιού. Μιας και είπαμε ωστόσο για το Big Brother, δείτε εδώ ποια είναι η τραγουδίστρια που πρόκειται να μπει στο σπίτι.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother

Την Κυριακή στις 21.00 θα προβάλλεται το live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ σε ειδικό ρόλο θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Μέσα φυσικά από το πρόγραμμα που εκτόξευσε τις μετοχές της τηλεοπτικής καριέρας του και του χάρισε τον τίτλο του «Μίστερ ριάλιτι».

Έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα της εβδομάδας που πέρασε, κατά τη διάρκεια της οποίας ενδέχεται να τον βλέπουμε να επισκέπτεται το σπίτι του ριάλιτι για συζητήσεις με τους παίκτες. Στο live της Κυριακής θα υπάρχουν ακόμη δύο σχολιαστές, ένας άνδρας και μία γυναίκα ή δύο γυναίκες, που επίσης θα ασχολούνται με όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι την εβδομάδα που τελείωσε.

Χάρης Βαρθακούρης: "Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο "Big Brother"

Όλοι αναμένουμε τη στιγμή που το ανανεωμένο Big Brother θα κάνει πρεμιέρα και θα γίνει κομμάτι της τηλεοπτικής μας ζωής. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο του νέου σοου και θα έχει στο πλάι του τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το πλέον κατάλληλο πρόσωπο που μας έμαθε το "τι εστί" Big Brother. "Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο "Big Brother" είπε ο Χάρης!

Πιο συγκεκριμένα, σε μία εκτενή συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης ατο TV Έθνος, απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλαίσιο του Big Brother.

Αυτά δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την επικείμενη συνεργασία τους στο Big Brother

Πως αισθάνεται ο Χάρης που θα συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

"Τρία πράγματα σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας πως θέλουν να αλλάξουν στο «Big Brother» για να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά σε αυτό που πάω να κάνω.

Το πρώτο ήταν ότι ήθελα να μη βγούμε τον Μάρτιο. Το έστειλα στο σύμπαν και μου έκανε το χατίρι. Ήξερα ότι το πρόγραμμα όταν θα επέστρεφε δεν θα είχε κοινό στα live, αλλά πάνελ. Και είχα πει στην Αντελίνα πόσο πολύ ήθελα να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε αυτό."

μικρουτσικος

Μέσα στο καλοκαίρι με πήραν από το κανάλι και μου είπαν, «έχουμε αυτή την ιδέα. Πως σου φαίνεται;» και τους απάντησα, «είστε μες στο μυαλό μου. Μόνο μη μου πετάτε το δόλωμα και μετά μου πείτε όχι, ότι δεν τα βρήκατε στο οικονομικό κλπ γιατί θα τρελαθώ».

Ήθελα και μια τρίτη αλλαγή που αφορούσε εμένα και έγινε, όμως δεν μπορώ να την πω. Ε, μου είπε η Αντελίνα, «παίξε, Χάρη μου, ένα τζόκερ».

Τι απάντησε σχετικά με την πιθανότητα να συγκριθεί με τον Ανδρέα στην παρουσίαση


Άλλο το 2000, άλλο το 2020. Τεράστιο χρονικό διάστημα στο οποίο έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στα πάντα. Άλλη γενιά. Είναι αναπόφευκτο και άσκοπο να γίνουν συγκρίσεις με τον Ανδρέα. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει και να γίνουν. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου, ούτε θα μου κοπεί η όρεξη αν με συγκρίνουν με τον Ανδρέα.

Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother» σημαίνει πως κατά κάποιον τρόπο μου παραδίδει τη σκυτάλη. Η παλαιότερη στη νεότερη γενιά. Η παρουσία του θα είναι μόνο χρήσιμη για να μάθω πράγματα. Πανηγύρισα όταν μου είπαν πως θα είναι ο Ανδρέας στο «Big Brother».