Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Το ηχηρό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ δυνατή ανάρτηση και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες. Τα λόγια της, για ακόμα μία φορά, κατάφεραν να προκαλέσουν ανατριχίλα.

Τις τελευταίες μέρες, το Instagram έχει γεμίσει με ασπρόμαυρες φωτογραφίες γυναικών. Η κίνηση αυτή δε γίνεται βέβαια χωρίς λόγο, αλλά είναι ένας τρόπος για να εκφράσει η κάθε γυναίκα, την στήριξή της στις υπόλοιπες και να δείξει το πόσο δυνατή μπορεί να είναι.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένα άτομο το οποίο δε διστάζει να πει την άποψή του δημόσια και να τοποθετηθεί για θέματα τα οποία άλλοι, δε θα άγγιζαν. Έτσι έκανε λοιπόν και χθες βράδυ, όταν ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία για να στείλει το πιο δυνατό μήνυμα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ανατριχίλα

«Γυριζουμε την πλατη στην βια και στην κακοποιηση καθε μορφης...

Υπάρχουν γυναίκες που θαυμαζω πολυ στην ζωη, γυναίκες που περασαν κ αφησαν το αρωμα του δυναμισμου, της προσφοράς, του πολιτισμού, θυληκες, όμορφες, δυνατες, καλλιεργημενες με στοχο και οραμα..

Γεματες αγαπη, εκτιμηση, σεβασμο...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί στον Μίκυ Θεοδωράκη, με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή τραγουδίστριας είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της προκειμένου να μιλήσει για ένα θέμα που την απασχολεί ή για να στείλει ένα όμορφο μήνυμα.

Τις προάλλες, απάντησε σε μερικές κριτικές που ακούει με ένα πολύ αυστηρό μήνυμα, ενώ σήμερα, ανέβασε μία φωτογραφία του Μίκυ Θεοδωράκη και του ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, προκειμένου να του δείξει τον σεβασμό που έχει απέναντι στο πρόσωπό του.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Σήμερα ο εθνικός μας συνθετης εχει τα γενεθλια του...

Σ ευχαριστουμε ολοψυχα για την αναταση ψυχης που μας προσφερεις με το εργο σου ολα αυτα τα χρονια και μας κανεις περηφανους ως Έλληνες...

Χρονια πολλα τιτανομεγιστε ..», έραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Μελίνα Ασλανίδου.