«Έσκασε» η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Πολύ ευχάριστα τα νέα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Μόλις πριν από μερικές ώρες, «έσκασε» η νέα ανακοίνωση του ALPHA, μέσα από την οποία, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει την επιτυχημένη «συνταγή» της για 26η χρονιά και ο ALPHA, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της για 9η χρονιά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9 η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26 η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Αγγελική Νικολούλη, δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αγγελική Νικολούλη: "Πέταξε" τα αυστηρά κοστούμια και ποζάρει στην παραλία έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί...

H Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έχοντας "πετάξει" από πάνω της τα αυστηρά κοστούμια που φορούσε, ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε δει στο φακό του κινητού της στην παραλία.

Γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εκμεταλλεύεται τον ζεστό ήλιο και τη θάλασσα και κάνει τις βουτιές της μακριά από τις υποχρεώσεις της στο κανάλι.

Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε μια εξαιρετική χρονιά με το «Φως στο Τούνελ» και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της.

Όπως πριν από μερικές ώρες, την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ατημέλητα από το νερό μαλλιά και καπέλο για τον ήλιο. Δεν την αναγνωρίσαμε. Δείτε τι αποκάλυψε για την κόντρα του ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Αγγελική Νικολούλη μαγιό θάλασσα