Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Ζαρίφη: Μόλις έδωσε τα χέρια με...

Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Κατερίνα Ζαρίφη: Μόλις έδωσε τα χέρια με...
News 01.08.2020 11:58
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να ανακοινώσει με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο της επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μόλις έδωσε τα χέρια με έναν ραδιοφωνικό σταθμό.

Πέρα από την καριέρα που κάνει στην ελληνική τηλεόραση, η Κατερίνα Ζαρίφη έχει μεγάλη αγάπη και στο ραδιόφωνο και έτσι φροντίζει κάθε χρόνο να κάνει τη δική της εκπομπή.

Μέχρι πρότινος, η Κατερίνα Ζαρίφη βρισκόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό easy, ωστόσο έκλεισε συμφωνία με τον Rythmo και έτσι πλέον θα την ακούμε σε νέα συχνότητα.

«Δεν είναι αντίο… Αλλά εις το επανιδείν… Easy breakfastόπουλα κάπου εδώ πατάμε pause… Πέρασαν 3 χρόνια που για μένα το πρωινό ξύπνημα έγινε γιορτή… Γιατί κάθε μέρα εσείς μας δίνατε την δύναμη και την χαρά να ερχόμαστε αχάραγο στην παρέα μας… Και κάναμε αυτό το πρωινό ένα απ τα πιο αγαπημένα του ελληνικού ραδιοφώνου! Αλλά οι δυνάμεις εξασθενούν.

Και το πρωινό ραδιόφωνο θέλει δυνάμεις για να ξυπνάς με κέφι τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται την μέρα του. Όποτε του χρόνου όταν ο ήλιος πέφτει θα τα λέμε από τον @rythmos949fm. Γιατί τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν αλλά το μεγαλύτερο… επιστρέφει! Φαμίλια του @easy972gr κάνατε αυτό τον αποχαιρετισμό έναν απ τους δυσκολότερους και αιτία η αγάπη μας».

View this post on Instagram

Δεν είναι αντίο... Αλλα εις το επανιδείν... Easy breakfastόπουλα κάπου εδώ πατάμε pause... Πέρασαν 3 χρόνια που για μένα το πρωινό ξύπνημα έγινε γιορτή... Γιατί κάθε μέρα εσείς μας δίνατε την δύναμη και την χαρα να ερχόμαστε αχαραγο στην παρέα μας...Και καναμε αυτό το πρωινό ένα απ τα πιο αγαπημενα του ελληνικού ραδιοφώνου! Αλλά οι δυνάμεις εξασθενούν Και το πρωινό ραδιόφωνο θέλει δυνάμεις για να ξυπνάς με κέφι τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται την μέρα του Όποτε του χρόνου όταν ο ήλιος πέφτει θα τα λέμε από τον..... @rythmos949fm Γιατί τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν αλλά το μεγαλύτερο...επιστρέφει! Φαμίλια του @easy972gr κάνατε αυτό τον αποχαιρετισμό έναν απ τους δυσκολότερους και αιτία η αγάπη μας... @xarisxro ετοίμασε τα έκο...πάλι μαζί του χρόνου (εννοείται.) @easy972gr Σ αγαπώ

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

Δείτε ωστόσο εδώ σε ποια εκπομπή του Opentv έριξε άκυρο η Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη: Ποζάρει τόπλες και στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες. Πόζαρε λοιπόν τόπλες και ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία ακολουθώντας το κλίμα των ημερών.

Όπως θα έχετε προσέξει, τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα σωρό ασπρόμαυρες φωτογραφίες να ανεβαίνουν στους λογαριασμούς των γυναικών στο κίνημα #womensupportingwomen. Έτσι, στο εν λόγω challenger θέλησε να λάβει μέρος και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της και το ηχηρό της μήνυμα

«Είμαστε ασπρόμαυρες γιατί το χρωμα δεν έχει σημασία...

Οι γυναίκες δολοφονούνται.

Οι γυναίκες κακοποιούνται

Οι γυναίκες όμως έχουν φωνή

Αυτό το challenge ξεκίνησε από το τραγικό συμβάν μιας ακόμα δολοφονίας μιας 27 χρονης Τουρκάλας απ τον πρώην σύντροφο της.

Γιατί? Γιατί έτσι.

Οι γυναικοκτονίες είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα στη γειτονική χώρα, όπου νέα περιστατικά ξυλοδαρμού και δολοφονιών εις βάρος γυναικών σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Μόλις τους πρώτους έξι μήνες του 2020, 146 γυναίκες συνολικά έχουν δολοφονηθεί, ενώ από το 2012 ο αριθμός των γυναικοκτονιών έχει διπλασιαστεί, κυρίως λόγω έλλειψης σοβαρών αποτρεπτικών κυρώσεων καθώς και μιας σειράς κυβερνητικών πολιτικών που προστατεύουν τους άνδρες θύτες.

Οι γυναίκες είναι ΕΔΩ

@parthena_chorozidou_ @klelia_pantazi

challengeaccepted #womensupportingwomen #girlpower #stopkillingwomen»

View this post on Instagram

Είμαστε ασπρόμαυρες γιατί το χρωμα δεν έχει σημασία... Οι γυναίκες δολοφονούνται. Οι γυναίκες κακοποιούνται Οι γυναίκες όμως έχουν φωνή Αυτό το challenge ξεκίνησε από το τραγικό συμβάν μιας ακόμα δολοφονίας μιας 27 χρονης Τουρκάλας απ τον πρώην σύντροφο της. Γιατί? Γιατί έτσι. Οι γυναικοκτονίες είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα στη γειτονική χώρα, όπου νέα περιστατικά ξυλοδαρμού και δολοφονιών εις βάρος γυναικών σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Μόλις τους πρώτους έξι μήνες του 2020, 146 γυναίκες συνολικά έχουν δολοφονηθεί, ενώ από το 2012 ο αριθμός των γυναικοκτονιών έχει διπλασιαστεί, κυρίως λόγω έλλειψης σοβαρών αποτρεπτικών κυρώσεων καθώς και μιας σειράς κυβερνητικών πολιτικών που προστατεύουν τους άνδρες θύτες. Οι γυναίκες είναι ΕΔΩ @parthena_chorozidou_ @klelia_pantazi #challengeaccepted #womensupportingwomen #girlpower #stopkillingwomen

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Λέω στον Γρηγόρη Γκουντάρα...»

Κατερίνα Ζαρίφη: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν με την Ελένη

Share