Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια

Η ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια

Χαρές για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύντροφό του Μαρέβα Μητσοτάκη, καθώς γιορτάζει ο γιος τους. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει γενέθλια σήμερα και η μητέρα του δεν άντεξε να μην του ευχηθεί με μία γλυκιά φωτογραφία μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί.

Πιο αναλυτικά, ο γιος τους Κωνσταντίνος σήμερα κλείνει τα 22 και όλοι βρίσκονται σε χαρμόσυνη διάθεση. Τα μηνύματα και οι ευχές, όπως είναι λογικό,είναι πολυάριθμα και δεν έχουν σταματημό. Αυτό που έκανε τα Social Media να σαστίσουν ήταν η γλυκύτατη ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, μητέρας του.

Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρέβα

Μαρέβα Μητσοτάκη γιος

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη λεζάντα: "Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου! Happy birthday my love. My one and only!"

Εντυπωσιάζει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο εξωτερικό με την σικάτη εμφάνισή της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ψωνίζει φρούτα και λαχανικά - Ήταν αγνώριστη

Σε κατάστημα με φρούτα και λαχανικά βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη πριν από λίγες ημέρες και σε ένα story που αναρτήθηκε στο Instagram την είδαμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ήταν αγνώριστη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, με απλό ντύσιμο, ψώνισε φρούτα και τα λαχανικά για το σπίτι της από τοπικό κατάστημα και με δυσκολία την αναγνώρισε ο κόσμος που την προσπέρασε.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η καλή της φίλη Δήμητρα Κολοτούρα, φορούσε καπέλο και κρατούσε ψάθινο καλάθι κάνοντας τα ψώνια της. Ωστόσο, στην οικογένεια Μητσοτάκη έχουν και χαρές. Δείτε τι έγινε.

Η φωτογραφία της Μαρέβα Μητσοτάκη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Μαρέβα Μητσοτάκη λαϊκή αγορά