Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα της Μαρέβα για την κόρη τους

Γιόρτασαν τα γενέθλια της

Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα της Μαρέβα για την κόρη τους
News 07.06.2020 10:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα, καθώς η πρωτότοκη κόρης τους γιόρτασε τα γενέθλια της. Το δημόσιο μήνυμα της μαμάς της, συγκινεί στα social media.

Συγκεκριμένα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη θέλησε να πει «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της Σοφία, που σήμερα γίνεται 23 χρόνων και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία της κόρης της, που είναι απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου John Hopkins με σπουδές στη δημόσια υγεία.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της για έναν θάνατο που την «τσάκισε».

Μαρέβα Μητσοτάκη: Λιώσαμε και με την φωτογραφία του γιου της - "Για εμένα θα είσαι πάντα.."

Λιώσαμε με την ανάρτηση που έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του γιου της. Η ανάρτηση της έγινε με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ενώ ανάλογη φωτογραφία ανέβασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος είχε χθες την γιορτή του και έτσι οι γονείς του θέλησαν, με αναρτήσεις τους στις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram, να ευχηθούν στον γιο τους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου, όταν ήταν ακόμα μωράκι, ενώ ο πρωθυπουργός ανέβασε μια εικόνα του στην οποία τον βλέπουμε μεγαλύτερο. Μάλιστα κρατά στην αγκαλιά του και στο σκυλάκι της οικογένειας.

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου!! Μεγάλωσες αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το αγοράκι μου" έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ποστ που έκανε. Να σας πούμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει βγάλει και τις δικές της μάσκες για τον ιό. Μπορείτε να τις δείτε εδώ. Γίνεται χαμός!

Μαρέβα Μητσοτάκη με γιο Κωνσταντίνο

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου! (Και από τη Zoe!)" έγραψε από μεριάς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ανάρτηση που έκανε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: "Η Πολιτεία ανταποκρίθηκε ομόψυχα στο..."

Αυτό είναι το πόθεν έσχες Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη

Share