Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η εγκυμοσύνη της την ομορφαίνει!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα -

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν από 8 μήνες έγιναν γονείς και περιμένουν ήδη το επόμενό τους παιδί! Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην Τήνο για διακοπές, όπου και απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο δίπλα στη θάλασσα με το παιδάκι τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας. Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη βλέπουμε να ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα αλλά την παράσταση "κλέβει" η φουσκωμένη κοιλίτσα της που πλέον δεν κρύβεται.

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στη γλυκιά αυτή φωτογραφία η Βασιλική φαίνεται να κρατάει τρυφερά την κοιλίτσα της!

Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση: με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πισίνα με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κόρη τους

Βουτιές στην πισίνα έκαναν οικογενειακώς ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση και μας έκαναν να λιώσουμε με τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Βασιλική στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά την κορούλα της.

Η Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ως οικογένεια και είναι τρισευτυχισμένοι και για ένα λόγο παραπάνω. Όπως ξέρουμε, ο λόγος είναι ότι το ζευγάρι περιμένει και δεύτερο παιδί πολύ σύντομα.

Το ζευγάρι είναι τυχερό γιατί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αυξάνει το μέγεθος της οικογένειάς του. Τα παιδιά είναι συνώνυμο της ευτυχίας και η ευτυχία για το ζευγάρι διπλή!

Δείτε εδώ τη Βασιλική να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς φίλτρα στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια και τα λόγια χαράς της.

μιλλουση κορη

"Απλά σ αγαπώ????
#mybaby #vacations #family" Έγραψε η Βασιλική!