Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση

Η ευτυχία τους απύθμενη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση

Το αγαπημένο ζευγάρι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση πλέουν σε πελάγη απέραντης ευτυχίας. Μαζί έχουν μία γλυκύτατη κορούλα, ενώ περιμένουν και το δεύτερό τους παιδί!

Χαρούμενες στιγμές και πολύ παιχνίδι απολαμβάνουν με την κορούλα τους η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα γεμίζοντας τους γονείς της με απίστευτη χαρά και συγκίνηση.

Μάλιστα, η Βασιλική μιλούσε θέλησε να ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι από τη ζωή της και να μοιραστεί αυτή τη μεγάλη στιγμή με όλους εμάς, τους χρήστες των social media και συγκεκριμένα του Instagram. Το τρυφερό βίντεο δείχνει την κορούλα τους ντυμένη με ροζ ρουχαλάκια να περπατάει σιγά σιγά και χαρωπά και το χέρι της Βασιλικής που την προστατεύει.

Η Βασιλική έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της με την οποία όλη την ώρα επιδίδεται σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Αυτό είναι το instagram story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Βασιλική Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και "έριξε" το Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά η ευτυχισμένη μανούλα, «έριξε» το Instagram!

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Λευτέρης Πετρούνιας, βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ενώ περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Βασιλική Μιλλούση.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έξοδό τους στην παραλία. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής της.

Βασιλική Μιλλούση κόρη