Σοφία Κουρτίδου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μπέρδεψαν τα καράβια!

"Έμπλεξαν" τα μπούτια τους

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σοφία Κουρτίδου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μπέρδεψαν τα καράβια!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σοφία Κουρτίδου κάνανε ένα παρόμοιο λάθος που θα σας κάνει να γελάσετε αρκετά. Συγκεκριμένα, έτυχε και οι δυο τους καθ'όσο ετοιμάζονταν να πάνε διακοπές να μπερδέψουν τα καράβια!

Σωστά διαβάσατε αλλού πηγαίνανε κανονικά και αλλού πήγαν. Το αστείο περιστατικό έκανε γνωστό η παρουσιάστρια του The Booth, Σοφία Κουρτίδου, μέσα από τα stories της που ανέβασε στο Instagram. Στις ιστορίες της αναφέρθηκε και στον Ουγγαρέζο, ενώ ανέβασε ακόμη και φωτογραφία του από το λιμάνι.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Κουρτίδου και δείχνει τον Δημήτρης Ουγγαρέζο να αναφέρεται στο γεγονός ότι μπέρδεψαν τα καράβια!

 Δημήτρης Ουγγαρέζος λαθος καραβι

Χαρακτηριστικά, η Σοφία έγραψε: "Όταν εγώ πήγαινα ο Ουγγαρέζος ερχότανε!"

Ας σημειώσουμε ότι ο Ουγγαρέζος δεν αμέλησε να φορέσει τη μάσκα του στο λιμάνι και ήταν παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "καρφώνει" τον Σάκη Τανιμανίδη: «Ποιος νομίζει ότι είναι»

«Λύγισε» το Instagram με το μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη μαμά του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρη Ουγγαρέζος θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για τη μαμά του, με την οποία κατάφερε να κάνει όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, να «λυγίσουν».

O αγαπημένος παρουσιαστής έχασε τη μητέρα του πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο δεν την ξεχνάει ούτε λεπτό. Θέλοντας να μιλήσει για τη γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή του, θυμήθηκε μία ιστορία από το παρελθόν και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αναφέρθηκε λοιπόν στη μητέρα του, η οποία τους άκουγε φανατικά και τα λόγια του, έκαναν όλο το Instagram να ανατριχιάσει από συγκίνηση.

Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε κάνει για την ημέρα που πέθανε η μητέρα του.

Αυτό είναι το μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το οποίο «λύγισε» το Instagram

«Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2007 και πόσα άλλαξαν από τότε... Αρχίσαμε ήδη να ακούμε ατάκες όπως: «Έχουμε μεγαλώσει μαζί σας». Όμως, το Mappes Show δεν άλλαξε, η παρέα μεγάλωσε, έγινε οικογένεια και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και στις θάλασσες των ναυτικών μας.

Φίλοι δεν είναι αυτοί που «ανεβάζεις» στα stories. Φίλοι είναι εκείνοι που «χτίζουν» την παρουσία τους στο «ποστάρισμα» της ζωής - και οι Mappes ανήκουν σ’αυτήν την κατηγορία», τόνισε ο Ουγγαρέζος κι εκεί συνέχισε με μια τρυφερή αναφορά στις ημέρες που η μαμά του βρισκόταν στο νοσοκομείο:

«Η κα Γιωργία είχε ένα τρανζιστοράκι γκρι, ξεβαμμένο κάτω απ’το μαξιλάρι της στο νοσοκομείο. Δεν καταλάβαινε πολλά απ’όσα λέγαμε, μάθαινε τα νέα μου μέσα απ’τους Mappes και κάθε τόσο έπαιρνε τηλέφωνο για κάτι που δεν έπρεπε να πω γιατί ακούει και η γειτονιά. Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό...

Ίσως γιατί σαν σήμερα έμαθα ότι τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους, ίσως γιατί απλά η μαμά μου ήταν Μάπισσα».

«Σημασία έχει πώς όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί έφυγαν, αποχώρησαν, ή τους απομακρύναμε εμείς. Όσο, όμως, χαμογελούν για να κάνουν τους άλλους να ανησυχούν, παραμένουν Μάππες, όπου και να βρίσκονται.

Γιατί Mappes Show δεν είναι η εκπομπή κανενός, αλλά τα μικρόφωνα που σου δίνουν την ευκαιρία να αντιληφθείς πώς όσο περισσότερο απομακρύνεσαι και γελάς με τις αναποδιές της ζωής, τόσο περισσότερη ψυχραιμία αποκτάς να τις αντιμετωπίσεις. Και πίσω από αυτά τα μικρόφωνα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από εσάς - όσο υπάρχουν Μάππες. #mappesshow #tunein #rythmos949