Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στο Big Brother

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στο Big Brother

Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που πρόκειται να μπουν στο σπίτι και να φέρουν τα πάνω κάτω. Οι παίκτες θα χρειαστεί να συμβιώσουν και να φέρουν εις πέρας τις αποστολές που θα τους δοθούν.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως την επιστροφή του πιο κλασικού ριάλιτι που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Όσο να ναι, έχει παίξει ρόλο και η επιστροφή του πιο κλασικού παρουσιαστή ριάλιτι, δηλαδή του Ανδρέα Μικρούτσικου - δείτε εδώ τον ρόλο που θα έχει στο Big Brother.

Πάμε να δούμε ποιοι παίκτες μπαίνουν στο Big Brother

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος. Μεγάλες αποκλείσεις υπάρχουν και όσον αφορά τις ηλικίες, καθώς στο καστ περιλαμβάνεται μια γυναίκα 60 ετών και ένας νεαρός 18 ετών.

Οι παίκτες θα χρειαστεί να συνεργαστούν για την καθαριότητα και την παρασκευή φαγητού, ενώ κάθε εβδομάδα ο νικητής θα έχει δικαίωμα να μείνει στο capital room μόνος, με όποιο πρόσωπο επιλέξει.

Big Brother: Η πρώτη τραγουδίστρια που μπαίνει στο σπίτι - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι που όλοι περιμένουν στον ΣΚΑΙ, το Big Brother κι έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται αποκαλύψεις για τους παίκτες που θα δούμε! Μια από αυτές θα είναι και η παρακάτω τραγουδίστρια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #NOT το συγκεκριμένο κορίτσι βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο της παραγωγής και αναμένει να μπει στο σπίτι του Big Brother.

Το όνομα αυτής, Σοφία Δανέζη.

Big Brother η τραγουδίστρια που μπαίνει

Η ίδια είναι πολύ γνωστή στο χώρο του τραγουδιού κι έχει ερμηνεύσει πολλές επιτυχίες όπως το τραγούδι "Βρήκα το κλειδί".