Ξαφνική αποχώρηση από το Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Το ανακοίνωσε στο Facebook!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνική αποχώρηση από το Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε μία ξαφνική αποχώρηση, από τη νέα πρωινή εκπομπή του Opentv, Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Το πρόσωπο αυτό, αποφάσισε να κάνει γνωστή την απόφασή του μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί η εκπομπή να ξεκίνησε μόλις πριν από λίγο καιρό, έχει ωστόσο καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Ακόμα και από τις μεγάλες επιτυχίες ωστόσο δεν λείπουν οι απώλειες, και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Κώστας Παπαποστόλου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Opentv.

Κώστας Παπαποστόλου Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Εξελίξεις με το Καλοκαίρι #ΝΟΤ και τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν που καταφθάνει και το κανάλι του Opentv έχει κάποια συγκεκριμένα σχέδια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα σας μεταφέρω πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπό του.

Οι θετικές επιδόσεις της νέας καλοκαιρινής εκπομπής που έχει αναλάβει στον σταθμό, το Καλοκαίρι #NOT βάζουν ιδέες στους ιθύνοντες του Opentv! Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο τις περισσότερες φορές και ο παρουσιαστές - μαζί εννοείται με τη Νάταλι Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Τα πλάνα του Opentv για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Καλοκαίρι #NOT Γρηγόρης Γκουντάρας Opentv

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αφήσει ανοιχτά ενδεχόμενα για την αξιολόγηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή. Δηλαδή, το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Ευτυχείτε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αναλάβει δικό του project και συγκεκριμένα ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον σταθμό!

Να τονίσω πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο και οι αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, να υπενθυμίσω πως από τον τηλεοπτικό σταθμό Opentv φέρεται να υπάρχει μια αποχώρηση μεγατόνων καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε την παραίτησή της την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε εδώ ποια είναι