Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αξιολάτρευτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο του

Στιγμές ευτυχίας για τον αγαπημένο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αξιολάτρευτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο του

Ριζικά έχει αλλάξει η ζωή του ταλαντούχου ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη από τη στιγμή που η γυναίκα του Λένα Δροσάκη έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Ο Αλέξανδρος βιώνοντας μια απέραντη ευτυχία δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του νεογέννητου γιου του και αυτό το διαπιστώσαμε από την αξιολάτρευτη ανάρτηση που έκανε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λοιπόν, "χάρισε" απλόχερα στους διαδικτυακούς του ακολούθους ένα κομμάτι από την ευτυχία του. Με λίγα λόγια, αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έκανε τους πάντες να "λιώσουν".

Η αξιολάτρευτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον νεογέννητο γιο του

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξανδρος στο Instagram φαίνεται να είναι ξαπλωμένος στην πολυθρόνα του θηλασμού και να έχει ακουμπήσει απαλά τον γιο του επάνω στο στήθος του, ενώ με το δεξί του χέρι τον χαϊδεύει με έναν προστατευτικό τρόπο. Μία αξιολάτρευτη στιγμή έχουμε να σχολιάσουμε!

μπουρδoύμης ανάρτηση

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Εγκατέλειψαν το μαιευτήριο με το μωράκι τους - Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση

Την πρώτη τρυφερή ανάρτηση έκαναν Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η οποία μας δείχνει να αφήνουν πίσω το μαιευτήριο.

Όπως έχει γίνει προσφάτως γνωστό, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί την περασμένη Τετάρτη και η ευτυχία τους δεν έχει όρια. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν η γλυκιά Λένα Δροσάκη πήρε το εξιτήριο και μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και το μωράκι τους ξεκίνησαν για το σπίτι τους, ως μία πανέμορφη πλέον οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος φρόντισε να μας ενημερώσει με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram που ήταν ιδιαιτέρως τρυφερή.

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Αλέξανδρος από το μαιευτήριο.

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο Instagram

μπουρδούμης μαιευτήριο

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πάμε γιε μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! Λένα αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι, χέρι!»

μπουρδούμης ανάρτηση

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους εδώ!