Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους στο μαιευτήριο

Να σας ζήσει!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους στο μαιευτήριο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη γίναμε πρόσφατα γονείς και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους από το μαιευτήριο λιώσαμε!

Το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη και είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε να είναι πάντα γερό και δυνατό.

Ο πανευτυχής μπαμπάς ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και χαρακτηριστικά έφραψε: «Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» - δείτε την εδώ.

Παρακάτω η ανάρτηση της Λένας Δροσάκη για το μωρό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «It’s my boy (είναι ο γιος μου)».

Μπουρδούμης Δροσάκη Μωρό

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο πλατό της Ελένης;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό

Το ζευγάρι τους έπιασε όλους απροετοίμαστους, καθώς η αναγγελία του γάμου τους - δείτε την εδώ - δεν είχε ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γάμος

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Βένια Καραγιάννη και τον Άγγελο Μπούρα.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Την ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».

Λίγο πριν το γάμο τους η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Τα ευχάριστα νέα μόλις έσκασαν από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίοι μόλις σήμερα, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, αποκάλυψαν ποιο θα είναι το φύλο του μωρού τους που θα έρθει σε λίγο καιρό στον κόσμο.

Μέχρι πρότινος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το φύλο του μωρού τους μυστικό, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife το μωράκι τους θα είναι γένους αρσενικού.

Η Λένα Δροσάκη είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής δείχνει να την απολαμβάνει, με την ίδια να κάνει μερικές απολαυστικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!