Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: "Δεν είναι ευχάριστο, όμως αυτή είναι η ζωή..."

Μία ειλικρινής συνέντευξη χωρίς στερεότυπα.

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:

Η γοητευτική ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala για τα επαγγελματικά της σχέδια, την νέα θεατρική παράσταση στην οποία θα λάβει συμμετοχή, ενώ επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο λόγω της πανδημίας.

Στη συνέντευξή της, αφορμώμενη από το ρόλο της ηρωϊδας, βρήλε την ευκαιρία να μιλήσει δίχως ταμπού και στερεότυπα για τη ζωή, τις σχέσεις, τους χωρισμούς και πολλά άλλα.

Διαβάστε τη συνέντευξη της σικάτης ηθοποιού Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και δείτε τι εννοούσε με το "Δεν είναι ευχάριστο, όμως αυτή είναι η ζωή..."

Το κοινό πιστεύετε ότι θα επιστρέψει στο θέατρο;

Βλέπω ότι υπάρχει μια προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση, κι αυτό είναι ενθαρρυντικό, είναι σημάδι ότι ο κόσμος θα θελήσει να ψυχαγωγηθεί. Το θέατρο είναι ψυχαγωγία, το έχει ανάγκη η ψυχή, έχει και ένα κομμάτι ίασης μέσα του.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Συνέντευξη

Τι σας άγγιξε περισσότερο στο κείμενο που ερμηνεύετε;

Είναι πολλά τα σημεία του που είναι βαθιά αληθινά. Η Αντζελα που υποδύομαι λέει ότι επειδή έχουμε ανάγκη να αγαπηθούμε κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Ενώ βλέπουμε πράγματα μπροστά στα μάτια μας κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Εθελοτυφλούμε για να μην είμαστε μόνοι.

Η ηρωίδα σας είναι μια γυναίκα 50 ετών την οποία ο σύζυγος της εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα. Εχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη θέση ή είστε από τους ανθρώπους που φεύγουν πρώτοι από μια σχέση;

Δεν υπάρχουν αυτά στερεοτυπικά. Ασχέτως αν σε εγκαταλείπει κάποιος ή εγκαταλείπεις κάποιον, όταν υπάρχει ένας χωρισμός συμβαίνουν εσωτερικοί κραδασμοί. Δεν είναι ευχάριστο. Θυμάμαι περιόδους που είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ για χωρισμούς. Ομως αυτή είναι η ζωή.

Η Αλεξάνδρα πήγε παραλία και φόρεσε μικροσκοπικό μπικίνι. Δείτε το όμορφο σώμα της στα 52 χωρίς φίλτρα

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για του «Δύο Ξένους» - «Βλέπω τη σειρά και λέω...»

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τους Δύο Ξένους και τη συμμετοχή της στη σειρά. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως βλέπει τη σειρά και σκέφτεται πόσο ωραία δουλειά ήταν.

Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε στη μεγάλη επιτυχία του Mega, όπου υποδύθηκε το ρόλο της «Μίνας», της αρραβωνιαστικιάς του Κωνσταντίνου, η οποία έφυγε όταν έμαθε ότι η Μαρίνα περιμένει το παιδί του.

Σήμερα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνεχίζει να παρακολουθεί τη γνωστή σειρά και μάλιστα, μιλάει γι΄αυτή με τα καλύτερα λόγια. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε κάνει μία απίστευτη εξομολόγηση για τη μαμά της. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τους Δύο Ξένους

«Υπήρχε τηλεοπτικά κινητικότητα πριν βγουν τα σενάρια. Μίλησα με πολλούς παραγωγούς και ήταν πολύ ένθερμοι. Στα σενάρια που προέκυψαν όμως δεν είχε ρόλους για γυναίκες της ηλικίας μου. Δηλαδή για 40, 50 χρονών δεν υπάρχουν ρόλοι προς το παρόν.

Παρακολουθώ τους “Δύο Ξένους” με μεγάλη χαρά. Λέω καμιά φορά “κοίτα ρε παιδί μου τι ωραία σειρά”. Έχω την αίσθηση ότι οι “Δύο Ξένοι” όπως και κάποιες άλλες ελληνικές σειρές έχουν αντικαταστήσεις τις παλιές ελληνικές ταινίες. Κάποια πράγματα είναι all time classic», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.