Πρώην παίκτρια του GNTM "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη περισσότερο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM

Τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα είδαμε στον διαδικτυακό τόπο του Instagram και αφορμή υπήρξαν οι φωτογραφίες πρώην παίκτριας του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις καλοκαιρινές τις πόζες και τα μικροσκοπικά της μαγιό.

Ποια είναι όμως η καλλονή αυτή που ζάλισε το Instagram και τους διαδικτυακούς της ακολούθους με το "καυτό" υλικό που ανεβάζει ενδελεχώς από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις;

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Η πρώην παίκτρια του GNTM που εντυπωσίασε τους πάντες είναι η Ειρήνη Στεριανού. Η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στη Μυτιλήνη, από όπου κατάγεται και λόγω του καλοκαιριού δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει το προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες στις οποίες αναφερόμαστε και που έκαναν το Instagram να "πέσει":

Στεριανού gntm

Στεριανού gntm 2

Στεριανού gntm 1

Και μιας και έχουμε εισέλθει στα μονοπάτια της μόδας, σας έχουμε τρομερά νέα. Θυμάστε την «Τσίτος» από το GNTM; Έβγαλε δικό της τραγούδι! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Ασημίνα του GNTM μας άφησε άναυδους με την τρομερή αλλαγή της!

Η κούκλα Ασημίνα από το GNTM άφησε τους πάντες άναυδους με την τρομερή αλλαγή που τόλμησε να κάνει!

Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τις ίντριγκες που είδαμε στα επεισόδια του GNTM. Γλυκιά αλλά και πληθωρική η πανέμορφη Ασημίνα είναι ένα τέλειο μοντέλο που μας εντυπωσιάσε.

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάσει αυτήν τη φορά μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησε και φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια εξωτική παραλία. Ακόμη πιο εξωτική η ίδια ποζάρει στα κύματα και παρατηρούμε κάτι να είναι διαφορετικό επάνω της! Έκπέμπει μία ακόμη πιο έντονη λάμψη από πριν και ο λόγος είναι ότι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της!

Δείτε την ξανθιά πλέον Ασημίνα να ποζάρει ανάμεσα στα κύματα!

Ασιμίνα GNTM αλλαγή

Ασιμίνα GNTM μαλλιά

Ασιμίνα GNTM ξανθιά

Το ξανθό της πάει τρέλα!

Το παρασκήνιο για τα όσα είπε Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και τα καρφιά της προς την Κάτια Ταραμπάνκο!

TAGS