Μπουράκ Χακί: Νέα αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

Τι θέλει να πει ο "ποιητής";

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Νέα αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

Όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το σόου μόδας GNTM, έχουν πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους και το μόνο που έχει μείνει να θυμίζει τη σχέση τους είναι όλο το φωτογραφικό υλικό που έχει κατά καιρούς βγει στη δημοσιότητα. Ο Μπουράκ έκανε μία ολίγον τι παράξενη και αινιγματική ανάρτηση στο Instagram μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά...

Τώρα τελευταία μας έχει συνηθίσει στις αινιγματικές και μελαγχολικές του αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Θα έλεγε κανείς ότι σκέφτεται ακόμη την πρώην σύντροφό του, αλλά και να αληθεύει κάτι τέτοιο, είναι απολύτως λογικό και φυσικό γιατί όλα συνέβησαν πολύ πρόσφατα.

Η νέα αινιγματική ανάρτηση του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά

χακι μπουρακ αναρτηση ινσταγκραμ

Χαρακτηριστικά, η φωτογραφία αυτή που ανέβασε σε story, λέει "Φαντάσου να διαγράψουν το Instagram και boom ξαφνικά δεν είσαι πια μοντέλο". Χμμ... Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να υπαινιχθεί ότι το στόρυ αυτό δεν σημαίνει κάτι και ότι ουδεμία σχέση έχει με την πρώην σύντροφό του Χαρά που τυχαίνει να είναι μοντέλο.

Βέβαια, μπορεί να αποτελεί και έναν γενικό του προβληματισμό για τα "κακώς κείμενα" της εποχής και την αγκίστρωση του κόσμου σε μία παράλληλη και ορισμένες φορές απατηλή πραγματικότητα. Αυτή των Social Media. Ποιός ξέρει όμως τι εννοούσε ο "ποιητής;" ; Μόνο ο Μπουράκ βέβαια!

Μπουράκ Χακί: Στο σαλόνι του έχει λουλουδάτες κουρτίνες - Φωτογραφίες από το σπίτι του

Μπουράκ Χακί: Η σύντροφός του πριν την Χαρά Παππά άναψε φωτιές με το μαύρο μπικίνι της

Είναι μητέρα του παιδιού του και κατάφερε να ανάψει φωτιές στο instagram με το μαύρο της μπικίνι! Ο λόγος για την Σεμά Σιμσέκ που βρισκόταν στο πλευρό του Μπουράκ Χακί από το 2001 έως και το 2012! Από εκεί και μετά, δηλαδή από το 2017 ο ίδιος διατηρούσε σχέση με την γνωστή σε όλους Χαρά Παππά για 3,5 χρόνια.

Η ίδια είναι ηθοποιός κι έχει φέρει στον κόσμο το παιδί τους, Ριούζγκαρ.

Οι δυο τους όπως γνωρίζουμε κρατάνε πολύ καλές επαφές και κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακαλύψαμε πως είναι πραγματικά πολύ όμορφη!

Πρώην σύντροφος Μπουράκ Χακί

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του Μπουράκ Χακί