Μπουράκ Χακί: Στο σαλόνι του έχει λουλουδάτες κουρτίνες - Φωτογραφίες από το σπίτι του

Είναι αρκετά στυλάτο!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μπουράκ Χακί: Στο σαλόνι του έχει λουλουδάτες κουρτίνες -  Φωτογραφίες από το σπίτι του

Ο Μπουράκ Χακί, ο γοητευτικός αυτός ηθοποιός είναι περιβόητος στην Τουρκία αλλά ιδιαιτέρως γνωστός και στο ελληνικό κοινό που τον αγάπησε μέσα από τις τούρκικες σειρές στις οποίες τον είδε να πρωταγωνιστεί. Ο Μπουράκ λοιπόν μας έδειξε το σπίτι του και είδαμε πως έχει λουλουδάτες κουρτίνες στο σαλόνι του!

Ο Μπουράκ Χακί εκτιμά αρκετά τους θαυμαστές του και δεν παραλείπει να τους ενημερώνει για τις δραστηριότητες που αγαπάει να κάνει, ακόμη κι αν πρόκειται για μία απλή βόλτα ή για μια βόλτα έως τον καναπέ.

Αυτήν τη φορά μας "καλωσόρισε" στο σαλόνι του, το οποίο σημειώνουμε πως είναι πάρα πολύ καλόγουστο, μοντέρνο, αλλά και με αρκετές ρομαντικές νότες, όπως οι κουρτίνες τους που έχουν πάνω τους κόκκινα λουλουδάκια.

Πολύ στυλάτος ήταν και ο λευκός καναπές του που μας εισήγαγε σε ένα πιο μίνιμαλ ύφοςδιακόσμησης.

Ο πρώην σύντροφος του μοντέλου από το GNTM, Χαρά Παππά, με την οποία πρόσφατα και χώρισε, φαίνεται να απολαμβάνεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε cozy mood.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σαλόνι του Μπουράκ Χακί και τις λουλουδάτες κουρτίνες που το κοσμούν.

μπουρακ σαλονι

Διαβάστε εδώ για την αινιγματική φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Γενέθλια για την Χαρά Παππά - Η τρυφερή ανάρτηση του... πρώην Μπουράκ "Εξωγήινο μου κορίτσι..."

Παρά το γεγονός πως έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αφού σήμερα το μοντέλο έχει γενέθλια κι εκείνος της έστειλε δημόσια ευχή μέσω instagram!

"Χρόνια πολλά εξωγήινο! Ευχαριστώ για τα 3,5 χρόνια ταλαντούχο μου κορίτσι. Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα", έγραψε ο Τούρκος ηθοποιός.

Η ευχή του Μπουράκ στην Χαρά Παππά για τα γενέθλιά της

Δείτε, επίσης, εδώ τι είχε δηλώσει ο Μπουράκ όταν χώρισε με την Χαρά Παππά!