Αννίτα Μπράντ: Η πρώτη βόλτα με το μωράκι της - Η φωτογραφία με το καροτσάκι

Που πήγαν μαμά και γιός;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αννίτα Μπράντ: Η πρώτη βόλτα με το μωράκι της -  Η φωτογραφία με το καροτσάκι

Η πανέμορφη φρέσκια μανούλα Αννίτα Μπράντ, γυναίκα του πασίγνωστου φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, ανέβασε την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία από την πρώτη βόλτα της με τον νεογέννητο γιο τους! Πού πήγαν μαμά και γιος για πρώτη φορά;

Η Αννίτα Μπραντ πήρε τον νεογέννητο γιο της, τον έβαλε στο καροτσάκι του και πήγανε στη θάλασσα. Δίπλα στο κύμα σε μια ήσυχη παραλία πόζαρε και έβγαλε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχει βγάλει μέχρι σήμερα. Την φωτογραφία αυτή την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φυσικά όλοι μας "λιώσαμε"!

Η πρώτη βόλτα με το μωράκι της. Δείτε τη φωτογραφία της Αννίτα Μπραντ με το νεογέννητο γιο της στο καροτσάκι

 βόλτα με το μωρακι  αννίτα μπραντ

 βόλτα με το μωρακι  αννίτα μπραντ

Η Αννίτα έγραψε στην περιγραφή της εικόνας: "Πόσο πολύ περίμενα αυτή τη στιγμή για να σπρώχνω το καροτσάκι δεν φαντάζεστε...." και ειλικρινά μας συγκίνησε όλους. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε ευτυχία με το μωράκι τους!

Χάρης Χριστόπουλος: "Λιώσαμε" με την ανάρτηση για τη γέννηση του παιδιού του

Ανίτα Μπραντ: Βγήκε από το μαιευτήριο με τον μπέμπη αγκαλιά - Η πρώτη φωτογραφία

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Ανίτα Μπραντ πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον μπέμπη της.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντορφος Χάρης Χριστόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιου τους. Το μωράκι αυτό έφερε χαμόγελα στην οικογένειά τους και πλέον αισθάνονται πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ.

Ο Χάρης Χριστόπουλος δε σταματά να φωτογραφίζει τις δύο του μεγάλες αγάπες, δηλαδή την Ανίτα Μπραντ και τον γιο τους. Όσο για την ευτυχισμένη μανούλα, απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί την υπέροχη αγκαλιά του μικρού της.

Σήμερα το πρωί, μαμά και γιος πήραν εξιτήριο και έτσι, η Ανίτα Μπραντ θέλησε να στείλει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και να ευχαριστήσει τον γιατρό της αλλά και όλη την ομάδα του νοσοκομείου.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ανίτα Μπραντ με τον μπέμπη

«Πόσο γρήγορα περνάνε η μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλινη μας και έχω να πω ένα τελευταίο αλλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας @stefanoschandakas ο οποίος με την γνώση, επαγγελματισμό, ηρεμία και εμπειρία του με έκανε να νιώθω πάντα ασφαλής στα χέρια του, του είχα κ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και καταφέραμε να έχουμε πραγματικά έναν ευχάριστο φυσιολογικό τοκετό κυριολεκτικά «με έναν πόνο».

Έναν μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Στέφανου που μας πρόσεχε όλες αυτές τις μήνες και σε όλο το προσωπικό του @mitera.gr που μας φρόντισε σε αυτές τις αξέχαστες μας στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα!!! Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε» έγραψε η Αννίτα Μπράντ.