Η Ίλντα από το GNTM έκανε μια τεράστια αλλαγή!

Αγνώριστο το μοντέλο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η Ίλντα από το GNTM έκανε μια τεράστια αλλαγή!

Η πρώην παίκτρια του GNTM, πανέμορφη Ίλντα Κρόνη εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα event και άφησε τους πάντες άφωνους με τη νέα της εμφάνιση... Η καλλονή Ίλντα έκανε μια τεράστια αλλαγή!

Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε στην αρχή όταν είδαμε τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε με την αδερφή της. Σκεφτήκαμε και είπαμε μέσα μας "Αυτή η κοπέλα είναι τρομερά όμορφη" , αλλά όχι πως είναι η Ίλντα. Το μοντέλο που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας, αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και έγινε...αρκετά ξανθιά.

Το χρώμα αυτό τη φωτίζει και αναδεικνύει υπέροχα το πρόσωπό της και τα ωραία χαρακτηριστά που διαθέτει. Η όμορφη Ίλντα βρέθηκε στη μεγάλη πρεμιέρα της καλής της φίλης Σπυρούλας Κάιζερ και τράβηξε τα βλέμματα όλων των φωτογράφων που δεν σταμάτησαν να την αποθανατίζουν.

Η Ίλντα από το GNTM έκανε μια τεράστια αλλαγή! - Οι φωτογραφίες

Έτσι ήταν η Ίλντα πριν:

ιλντα ποζα

Και έτσι είναι τώρα:

GNTM Ιλντα

Πάντα εντυπωσιακή αλλά ως ξανθιά την προτιμούμε περισσότερο!

Κατερίνα Πεφτίτση: Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό χωρίς καθόλου ρετούς

Πρώην παίκτρια του GNTM "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα είδαμε στον διαδικτυακό τόπο του Instagram και αφορμή υπήρξαν οι φωτογραφίες πρώην παίκτριας του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις καλοκαιρινές τις πόζες και τα μικροσκοπικά της μαγιό.

Ποια είναι όμως η καλλονή αυτή που ζάλισε το Instagram και τους διαδικτυακούς της ακολούθους με το "καυτό" υλικό που ανεβάζει ενδελεχώς από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις;

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Η πρώην παίκτρια του GNTM που εντυπωσίασε τους πάντες είναι η Ειρήνη Στεριανού. Η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στη Μυτιλήνη, από όπου κατάγεται και λόγω του καλοκαιριού δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει το προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες στις οποίες αναφερόμαστε και που έκαναν το Instagram να "πέσει":

Στεριανού gntm

Στεριανού gntm 2

Στεριανού gntm 1

Και μιας και έχουμε εισέλθει στα μονοπάτια της μόδας, σας έχουμε τρομερά νέα. Θυμάστε την «Τσίτος» από το GNTM; Έβγαλε δικό της τραγούδι! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

TAGS