Εξελίξεις με τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη;

Εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η είδηση είναι πολύ ευχάριστη και έγινε γνωστή από την γενική διευθύντρια του σταθμού.

Η Στέλλα Λίτου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση και αναφέρθηκε στην πώληση των Άγριων Μελισσών σε 11 χώρες.

Για ποια απόφασή σας στη διάρκεια της θητείας σας νιώθετε δικαιωμένη ή περήφανη;

Για τη στρατηγική απόφαση να επενδύσουμε στη μυθοπλασία αξιώσεων, μια τυπολογία προγράμματος που αναζητούσε το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποδείχθηκε από την αποδοχή που είχε, διατηρώντας παράλληλα τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ΑΝΤ1 με ενίσχυση της ενημέρωσης και μεγάλα ψυχαγωγικά ραντεβού σε ισχυρές δόσεις.

Ωστόσο, σταματάνε από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες; Δείτε εδώ τι συνέβη.

Συχνά λέγεται ότι οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν μπορούν να παράγουν τηλεοπτικές σειρές εφάμιλλες με αυτές που παρακολουθούμε στα αμερικανικά και βρετανικά δίκτυα. Τι πιστεύετε ότι φταίει;

Οι ιδέες και τα σενάρια μας δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού, κι αυτό γιατί οι νεότερες γενιές των Ελλήνων σεναριογράφων έχουν όλα τα εφόδια να συναγωνιστούν τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Υπάρχει ταλέντο που πρέπει να στηριχτεί. Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε σχετίζεται με τους χρόνους παρασκευής και υλοποίησης της παραγωγής. Η κρίση και οι πιέσεις της αγοράς έχουν επιβάλει χαμηλούς προϋπολογισμούς και συμπιεσμένους χρόνους προετοιμασίας και παραγωγής. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Χόλιγουντ στον τομέα αυτό, αλλά με σωστή στρατηγική και λελογισμένη επένδυση θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και να ανταγωνιστούμε κοντινές αγορές που έχουν καταφέρει να εξάγουν το προϊόν τους. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πουληθεί σε 11 χώρες μέχρι στιγμής. Υπάρχει τρόπος.

Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτογραφία στο διαδίκτυο από τα παρασκήνια του ΑΝΤ1

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες αφού τα γυρίσματα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει και μια φωτογραφία από τα παρασκήνια πριν λίγες ώρες προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια selfie με κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς! Τα likes και τα σχόλια πήραν, εννοείται, φωτιά!

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα παρασκήνια των Άγριων Μελλισών

Δείτε εδώ και μια φωτογραφία των Ασημίνα, Δρόσω και Ελένη που φοράνε μαγιό!