Έφυγε από τον ALPHA και το Happy Day και επιβεβαίωσε πως πάει ΣΚΑΙ

Το έκανε γνωστό με μια ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από τον ALPHA και το Happy Day και επιβεβαίωσε πως πάει ΣΚΑΙ

Από την πρωινή εκπομπή Happy Day, αλλά και γενικά από τον ALPHA αποχώρησε ένα πρόσωπο που γνωρίζουμε πολύ καλά. Μάλιστα, μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ, τελικά το... επιβεβαίωσε.

Βέβαια, δεν πηγαίνει απλά στον ΣΚΑΙ, αλλά θα τον δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που θα βγει στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα έχει την ονομασία «Love it».

Μπορεί ακόμη να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν, ωστόσο ένας δημοσιογράφος επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στην ομάδα της.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που μέχρι προσφάτως τον βλέπαμε στην εκπομπή Happy Day. Την είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί ωστόσο, ο δημοσιογράφος να φεύγει, όμως ένα άλλο πρόσωπο «βόμβα» επιστρέφει στο Happy Day και θα συζητηθεί πολύ.

Βασίλης Γρηγορόπουλος έφυγε από το Happy Day

Την αποχώρηση του από το Happy Day και τον ALPHA είχε ανακοινώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Happy Day και την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αποκάλυψε μαζί πως 3 συνεργάτες της δεν θα συνεχίσουν.

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Δήμητρα Παλούδη - που έκανε κι ανακοίνωση στο instagram νωρίτερα - και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Επίσης, άγνωστο παραμένει το αν ο Χάρης Χριστόπουλος θα συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή αφού από τα λεγόμενα της Σταματίνας φάνηκε πως δεν έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση στον κανάλι. Οι μόνοι που είναι σίγουρο ότι συνεχίζουν είναι ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου, όπως σας αποκαλύψαμε κι εμείς πρώτοι νωρίτερα το πρωί.