Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν φοβάμαι το θάνατο..." - Όσα είπε μόλις μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Ταλαιπωρημένη αλλά δυνατή η αγαπημένη ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Μαίρη Χρονοπούλου:

Τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της υπήρξε αυξημένη. Πρόσφατα όμως πήρε εξιτήριο και έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με την υγεία της. "Δεν φοβάμαι τίποτα...", είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, η πολυαγαπημένη Μαίρη βρίσκεται πλέον στην κατοικία της στην Παιανία ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου. Επί μία βδομάδα βίωνε δύσκολες στιγμές διότι νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Βγαίνοντας από την κλινική η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά και όχι μόνο στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη.

Όλα όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. - "Δεν φοβάμαι το θάνατο..."

Χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου είπε:

"Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα"

Μαίρη Χρονοπούλου νοσοκομείο

Σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και το αν τη φοβίζει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχολίασε: "Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες".

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση της υγεία της και το λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο.

Πήρε εξιτήριο η Μαίρη Χρονοπούλου

Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοοπούλου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όπως όλα δείχνουν, η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, είχε αίσιο τέλος, καθώς πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και έχει γύρω της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, η ηθοποιός δεν αισθανόταν καλά και έτσι χρειάστηκε να καλέσουν ένα ασθενοφόρο προκειμένου να διακοσμισθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στο νοσοκομείο καθώς το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό.

Η κατάσταση ωστόσο δεν ήταν κρίσιμη και κάθε μέρα δείχνει σημάδια βελτίωσης, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως σύντομα θα μπορούσε να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της.

Μαίρη Χρονοπούλου νοσοκομείο

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και η Φώφη Γεννηματά.