"Λύγισε" η Βίκυ Σταμάτη: "Ο Άκης είναι βυθισμένος ..." - Οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του

Όσα δήλωσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες ημέρες στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά καταβεβλημένη από το γεγονός.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε εμφάνισε καρδιολογικά προβλήματα και αρρυθμίες και οι γιατροί έκριναν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τις εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου και τα λόγια της "λυγίζουν". "Ο Άκης είναι βυθισμένος ..." είπε. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε αναλυτικά.

"Είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ο Άκης είναι βυθισμένος γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που τον έχουν καθηλώσει στην ουσία. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα

.Δεν θα βγει ακόμα, υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση και πρέπει ο άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, ο ίδιος πλέον μπορεί να πει πολύ λίγα πράγματα και επιλεκτικά.

Άκης Βίκυ Κατάσταση υγείας

Εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απογοητευμένη. Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα. Είναι σαν να πήγε ένας τεράστιος κόπος και μια τεράστια προσπάθεια χαμένη.

Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνο αυτή έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε", δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη.

Βίκυ Σταμάτη: «Σπάει» τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»

Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αρνητικό σε κορωνοϊό ήταν το τεστ στον Ακη Τσοχατζόπουλο ο οποίος νοσηλεύεται από το πρωί, στο Σισμανόγλειο.

του iefimerida.gr ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.