Διπλές χαρές για την ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διπλές χαρές για την ΕΡΤ

Διπλές χαρές βιώνουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ, οι οποίοι παρατήρησαν πως κάποια από τα προγράμματά τους, όχι μόνο είχαν απήχηση στο κοινό, αλλά δημιούργησαν και την επιθυμία για ακόμα περισσότερο υλικό από τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, οι εκπομπές «Σημείο Συνάντησης» και «Αυτός και ο άλλος», πρόκειται να συνεχιστούν και του χρόνου.

Η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» εγκρίθηκε να συνεχίσει με επιπλέον 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 236.793 ευρώ, για την προσεχή σεζόν.

Παράλληλα «πράσινο φως» πήρε από το Δ.Σ της ΕΡΤ και η εκπομπή «Σημείο συνάντησης», όπου δύο γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού και της τηλεόρασης συνομιλούν απευθείας, θα συνεχίσει για άλλα 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 106.000 ευρώ.

Δείτε εδώ και με ποιο πολυσυζητημένο πρόσωπο έδωσε τα χέρια η ΕΡΤ.

Τέλος η Κάτια Ζυγούλη από την ΕΡΤ αλλά όχι οι "Ιστορίες Μόδας" - Τι συνέβη

Μπορεί να είναι γλυκιά, ευγενική και πανέμορφη αλλά η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως δεν έγινε η καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού της ΕΡΤ με την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" και το τέλος της έχει ήδη γραφτεί.

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου και θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν πάρει ήδη την απόφασή τους για το μέλλον του συγκεκριμένου project.

Τι συμβαίνει με την Κάτια Ζυγούλη και τις Ιστορίες Μόδας στην ΕΡΤ

Κάτια Ζυγούλη τέλος από την ΕΡΤ

Στο πρώτο της επίσημο εγχείρημα στην ελληνική τηλεόραση δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής πλησίασαν το μηδέν. Για να μην σας τα πολυλογώ έτσι τσουλάει μέχρι και σήμερα, έχοντας δυσαρεστήσει τους υπεύθυνους.

Μέτα από συζητήσεις και συναντήσεις έχει παρθεί ήδη η απόφαση μετά το τέλος των προκαθορισμένων επεισοδίων που αναγράφει το συμβόλαιο να λήξει η συνεργασία της με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη.

Αυτό που έχει μείνει αναπάντητο είναι το αν θα τελειώσει έτσι άδοξα και το συγκεκριμένο project ή αν θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία με άλλη παρουσιάστρια στο τιμόνι.

Αναμένοντας τις εξελίξεις...

TAGS