Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι στρατηγικό λάθος...»

Η ατάκα για τον ΣΚΑΪ που θα συζητηθεί...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι στρατηγικό λάθος...»

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ, την Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκαθαρίζοντας πως είναι στρατηγικό λάθος να τη συγκρίνει κανείς με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ιωάννα Μέσκου είναι έτοιμη να κάνει την είσοδό της στα μεγάλα κανάλια και να παίξει στα σοβαρά το παιχνίδι της τηλεθέασης. Ο Βαγγέλης Περρής, ως ένας άνθρωπος που έχει πολύχρονη εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση, θέλησε να μιλήσει για τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται φέτος στα κανάλια.

Έτσι, αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου την οποία πολλοί αποκαλούν νέα Μενεγάκη, στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και στον ΣΚΑΪ, ο οποίος δεν στηρίζει ιδιαίτερα τις επιλογές του.

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο, που τη θαυμάζω γιατί είχε ικανότητες που τις ξετύλιξε πλουσιοπάροχα και κατέκτησε μια καριέρα που δύσκολα άλλος θα τη βρει, επομένως θα μου λείψει.

Ήταν πάντα ένα αποκούμπι για όλους εμάς που ξέραμε ότι υπάρχει μια αρχή, μια σκυτάλη από τα παλιά, που κρατάει μέχρι τώρα, που ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα λείψει αυτό» δήλωσε για τη βασίλισσα της τηλεόρασης, εξέφρασε ωστόσο την αντίθεσή του με την προσπάθεια των καναλιών να βουν τις αντικαταστάτριές της.

«Δεν νομίζω ότι είναι καλή η προσπάθεια που γίνεται να βρουν αντικαταστάτες και να τους πλασάρουν, είναι βασικό στρατηγικό λάθος. Δεν μπορείς να ξεκινάς έτσι. Ακόμα και τα δημοσιεύματα που βγαίνουν δεν κάνουν καλό στην επόμενη κοπέλα. Δεν μπορεί καμία να γίνει Μενεγάκη, γιατί δεν γίνεται. Είναι σαν να πει κάποιος θα κάνει μια εκπομπή σαν την Όπρα Γουίνφρει. Η Όπρα είναι η Όπρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έκανε μάλιστα και το δικό του κρας τεστ ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου, σχολιάζοντας πως «τις περισσότερες δυσκολίες θα έχει η Μαλέσκου από άποψη γενικού περιβάλλοντος.

Ο ΣΚΑΪ μπορεί να εντυπωσιάζει με τα πρώτα βήματα του πλασαρίσματος ενός προϊόντος, αλλά στη συνέχεια το προϊόν το αφήνει λίγο στην άκρη, δεν το πιστεύει, σαν να ψάχνει μια ευκαιρία να υποτιμήσει όσους συμμετέχουν. Ο Alpha μετά τη φετινή κατραπακιά, θα κάνει πιο συγκεκριμένα βήματα, ξέρουν καλύτερα το παιχνίδι και θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας η κυρία Παπαγεωργίου».

Δείτε εδώ και την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από τα γραφεία του ΣΚΑΪ.