Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τον ΣΚΑΪ

Έπιασε ήδη δουλειά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τον ΣΚΑΪ

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκσου, με τίτλο «Love it», και σήμερα, η πανέμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στην πρώτη της φωτογραφία μέσα στο κανάλι, λίγο καιρό πριν από το μεγάλο της ξεκίνημα.

Η Κρητικιά παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της. Άφησε λοιπόν το νησί της και ήρθε και επίσημα στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, την είδαμε στην πρώτη της φωτογραφία μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ, να ποζάρει στο πλευρό ενός δημοσιογράφου του καναλιού.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Πιο χαμογελαστή από ποτέ, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα και να προκαλέσει σωστό πανικό στην ελληνική τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μετά το trailer του ΣΚΑΙ

Μετά και την κυκλοφορία του trailer της νέας εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ όλοι ανυπομονούν να κάνει την πρεμιέρα της! Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη της ανάρτηση για τη νέα αυτή αρχή της κι από κάτω προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων από σχόλια και likes των διαδικτυακών της φίλων.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση επρόκειτο φυσικά για ένα απόσπασμα από το trailer που το συνόδευε η εξής λεζάντα:

LOVE IT! Φτιαγμένο με αγάπη! Σύντομα κοντά σας. . στον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαλε "φωτιά" στο Instagram λίγο πριν έρθει στην Αθήνα

Λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να προκαλέσει λίγο πανικό και να βάλει "φωτιές" στο Instagram με την εκρηκτική φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο των ημερών. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα αποτελέσει το νέο "αίμα" στην ελληνική τηλεόραση, καθώς από Σεπτέμβρη θα τη δούμε σε ένα νέο πρότζεκτ μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σε κάθε περίπτωση μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Λίγο καιρό πριν κάνει το μεγάλο βήμα και έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στα μεγάλα κανάλια, θέλησε να απολαύσει για λίγο ακόμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με ένα ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό και έκανε πανικό!

Φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό ανέβασε και η Τατιάνα Στεφανίδου και μας "τρέλανε"! Δείτε την εδώ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου που έβαλε "φωτιά" στο Instagram