Όντως τώρα; Πασίγνωστη τραγουδίστρια καθαρίζει το πρόσωπό της με... δονητή!

Ναι καλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; Πασίγνωστη τραγουδίστρια καθαρίζει το πρόσωπό της με... δονητή!

Ναι όντως καλά διαβάσατε! Μία πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μέσα από το οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς καθαρίζει το πρόσωπό της με τον δονητή της!

Ο λόγος για την Τόνι Μπράξτον, η οποία έδειξε πως δεν φοβάται καθόλου να πει την αλήθεια μπροστά στην κάμερα και να αφήσει πίσω της όλα τα ταμπού.

Η Τόνι Μπράξτον δεν δίστασε μάλιστα να δείξει μπροστά στην κάμερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τον δονητή για να συσφίξει την περιοχή του προσώπου.

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει στο Instagram, η Μπράξτον κρατάει τον μωβ δονητή της και κάνει μασάζ στην περιοχή κάτω από την περιοχή των ματιών έως το «πόδι της χήνας».

«Τον χρησιμοποιώ μόνο για το πρόσωπό μου. Γαργαλάει τους μύες του προσώπου και τους ενεργοποιεί», ξεκαθάρισε η Τόνι Μπράξτον, ενώ σχολίασε πως τον χρησιμοποιεί μόνο για το πρόσωπό της και για τίποτα άλλο!

Δείτε εδώ και ποια αγαπημένη τραγουδίστρια, έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια πέθανε;

Την μάχη με τη ζωή έχασε πασίγνωστη τραγουδίστρια που εν τέλει παραδόθηκε στην άτυχη μοίρα της. Ο θάνατός της ήταν εξαιρετικά ξαφνικός. Προκάλεσε απέραντη θλίψη στους πάντες. Μάθετε ποια είναι η τραγουδίστρια που πέθανε.

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή η Denise Johnson των Primal Scream, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Η Johnson είχε «σφραγίσει» με την ερμηνεία της το περίφημο «Screamadelica» τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος, το 1991, και έμεινε στην μπάντα ως το 1995.

Παράλληλα, είχε δανείσει τη φωνή τους στο συγκρότημα A Certain Ratio και είχε συνεργαστεί με τους Electronic, τους Pet Shop Boys και με τους New Order στο άλμπουμ τους Music Complete.

Την είδηση του θανάτου της μετέδωσε φίλος της στο Twitter ενώ τα αίτια θανάτου παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που πέθανε

τραγουδίστρια

"Κόπηκε το νήμα της ζωής" γνωστού Έλληνα ηθοποιού

ΠΗΓΗ: Athensmagazine.gr