Baby boom στη showbiz - Αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε κοριτσάκι

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz - Αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε κοριτσάκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο είναι κοριτσάκι. Από την στιγμή που γέννησε, δεν σταματούν οι ευχές και τα χαμόγελα στην οικογένεια της.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που γέννησε κοριτσάκι

Ο λόγος για την Angelika Dusk, η οποία εδώ και οκτώ ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μποσινάκος, υποδέχτηκαν την κόρη τους στον κόσμο στις 2 Ιουλίου, ωστόσο έκαναν γνωστή την είδηση σήμερα.

Angelika Dusk γέννησε

Η Angelika Dust, κόρη του γνωστού βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου και ο μουσικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου εν μέσω κορωνοϊού, λίγο πριν το baby boom! Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και αγαπημένη influencer.

Angelika Dusk έγινε μαμά

Baby boom στην showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε και δεν το κατάλαβε κανείς

Νέο baby boom έσκασε στην showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως γέννησε πασίγνωστη ηθοποιός, εν μέσω πανδημίας και δεν το κατάλαβε κανείς! Τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε στις 4 Μαϊού, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγες ώρες.

Ο λόγος για την America Ferrera, που απολαμβάνει αυτές τις μέρες ησυχίας, ενώ μιας και μιλάμε για γεννητούρια, να αναφέρουμε πως ο κόσμος της showbiz, έμεινε άφωνος όταν και η Gigi Hadid επιβεβαίωση την εγκυμοσύνη της. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε!

Η ίδια ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη γέννηση της κόρης της, γράφοντας, «LUCIA MARISOL WILLIAMS - Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου και η μαμά, ο μπαμπάς και ο μεγάλος αδερφός πετούν από ευτυχία και την υποδέχτηκαν με χαρά στην οικογένειά τους!».