Ρίγη συγκίνησης από την Θάλεια Ματίκα: "Έφυγε πολύ νωρίς..."

Σε αποκαλυπτική διάθεση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Θάλεια Ματίκα:

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" και τη Ρενέ Σαραντινού και εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε που την πλήγωσαν βαθιά. Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της.

Δύο ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρξαν αφορμή να ανοίξει διάπλατα την καρδιά της έντονα συγκινημένη. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε η Θάλεια.

Ρίγη συγκίνησης από την Θάλεια Ματίκα: "Έφυγε πολύ νωρίς.."

Ποια ήταν η δυσκολότερη κατάσταση ζωής που κλήθηκες ν’ αντιμετωπίσεις;

"Μια καμπή στη ζωή μας, ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας κι “έφυγε” ο μπαμπάς του Τάσου, την ίδια περίοδο, από καρκίνο. Ήταν μια πολύ σκληρή στιγμή για μας, γιατί ήταν ένας ακμαίος άνθρωπος κι “έφυγε” πάρα πολύ γρήγορα.

Όταν χάσαμε το θέατρο “Άνεσις” και βρεθήκαμε… ξεκρέμαστοι επαγγελματικά, ενώ ακόμα υπάρχουν “απόνερα” από αυτή την ιστορία. Είχαμε πλέον και δύο παιδιά και μια πολύ έντονη διαδικασία στο σπίτι. Επαγγελματικά είχαμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, τα οποία ανατράπηκαν… Πλέον όλοι μας ζούμε ταραγμένες περιόδους."

Αυτό το οφείλεις στον Τάσο, ο οποίος άλλαξε την κοσμοθεωρία σου;

"Πάρα πολύ, δεν το συζητώ, ο οποίος μου έλεγε συνέχεια, πριν συμβούν άσχημα γεγονότα: “Μη γκρινιάζεις για τα ασήμαντα, γιατί θα έρθουν τα σημαντικά και θα πρέπει να έχεις δυνάμεις γι’ αυτό”.

Ίσως επειδή βρέθηκα νωρίς στην τηλεόραση και στο επάγγελμα, σε μια δεκαετία “χρυσής τηλεόρασης” κι έζησα μια περίεργη άνθηση σε νεαρή ηλικία, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι σημαίνει να είναι δύσκολα τα πράγματα, θεωρούσα ότι θα είναι για πάντα έτσι.

Ο Τάσος, που βγήκε στην επόμενη γενιά, που είχε οικονομική κρίση κι ήταν δύσκολα τα πράγματα, ήταν πιο συνειδητοποιημένος στο κομμάτι αυτό."

Θάλεια Ματίκα: Η συγκινητική εξομολόγηση - «Το άγχος μου είναι να μην πάθει κάτι ο σύντροφός μου»!

Η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε ποιος ηθοποιός είναι η αδυναμία της!

Συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα η οποία έκανε και μια αποκάλυψη που δεν ήξεραν πολλοί. Διαβάστε τα όσα είπε η ηθοποιός για το ποιος ηθοποιός είναι η αδυναμία της!

Ειδικότερα η Θάλεια Ματίκα μίλησε στο TV Έθνος με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική χημεία που έχει με τον Ανδρεά Ανδρεόπουλο.

"Είμαστε πολύ καλά. Γλυκύτατο πλάσμα και υπέροχο παιδί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα γυρίσματα. Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία, αν και δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν το κρύβω! Υπέροχος άνθρωπος" είπε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας στην συνέχεια και κάτι που πολλοί δεν ήξεραν. Τι ήταν αυτό;

Τι αποκάλυψε η Θάλεια Ματίκα για την... αδυναμία της;

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε την Ματίκα την εξής ερώτηση:

Έχετε παράλληλες πορείες κατά κάποιον τρόπο. Πρωταγωνιστήσατε και οι δύο σε τεράστιες επιτυχίες του Μανούσου Μανουσάκη. Εκείνους στους “Ψίθυρους καρδιάς”, εσύ στο “Μη μου λες αντίο”…

Και τότε η ίδια έκανε ακόμα μια αποκάλυψη λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αυτό που μας συνδέει, και δεν το γνωρίζουν πολλοί, είναι πως έχουμε καταγωγή από το ίδιο χωριό, την Γκούρα Μαγνησίας".

"Δεν σας έγινε ποτέ κοινή πρόταση για συνεργασία στο παρελθόν;" την ρώτησαν ακόμα με εκείνη να απαντά ότι:

Όχι, ποτέ. Τώρα γνωριστήκαμε.

"Τι θυμάστε από την εποχή του “Μη μου λες αντίο”;

"Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ήμουν πολύ νέα. Μια πολύ καλή συνεργασία και η σειρά είχε σκίσει. Δεν σου κρύβω πως η σειρά αυτή του Μανούσου Μανουσάκη μου έδωσε και βήμα στην τηλεόραση και αναγνωρισιμότητα, και στη συνέχεια και καλύτερες αμοιβές" είπε ακόμα η Θάλεια Ματίκα. Δείτε ωστόσο και τι αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου. Μας είπε ποιο είναι το "κόλλημά" της!