Η πιο επική στιγμή Λευτέρη Σουλτάτου - Βάσως Λασκαράκη: Την... κλώτσησε και την πέταξε στην θάλασσα

Αδιανόητο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πιο επική στιγμή Λευτέρη Σουλτάτου - Βάσως Λασκαράκη: Την... κλώτσησε και την πέταξε στην θάλασσα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν στιγμές ευτυχίας στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, δεν ξεχνάνε λεπτό το χιούμορ τους και το απέδειξαν με το πρόσφατο επικό βίντεο, όπου είδαμε τον σεφ να... κλωτσάει και να πετάει στην θάλασσα την ηθοποιό.

Το ζευγάρι δεν σταματά να αυτοτρολάρετε. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον και δεν σταματάνε τα πειράγματα ακόμη και στο tour που κάνουν με σκάφος σε διάφορα νησιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ίσως την πιο επική τους στιγμή, αφού το βίντεο θα σας κάνει να "λιώσετε" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, τους απαθανάτισε την στιγμή που ο Λευτέρης Σουλάτος για πλάκα κλώτσησε ελαφριά με το πόδι του και την πέταξε στη θάλασσα! Μάλιστα, πάνω στο σκάφος που ταξιδεύουν η ηθοποιός δεν σταματάει τις πόζες και οι φωτογραφίες της θα σε... καθηλώσουν.

Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί η Βάσω Λασκαράκη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Λευτέρη Σουλτάτου, εντελώς άβαδη και με ατημέλητο μαλλί.

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εκείνη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πήγαν από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν στην Κρήτη, καθώς ο γνωστός σεφ εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο του νησιού - δείτε το εδώ.

Ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από τα τελευταία stories που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη, οι δυο τους και η μικρή Εύα, η κόρη της ηθοποιού, έφυγαν από την Κρήτη. Δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί βέβαια που πηγαίνουν πάντως τα τελευταία 24ώρα βλέπουμε διαρκώς φωτογραφίες της ηθοποιού μέσα από το αεροπλάνο.

Όπως θα δείτε, και σε αυτό το στιγμιότυπο, το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο, πάντα με τις προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό. Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μην βάλει στο πρόσωπό της καθόλου μακιγιάζ και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως είναι και πάλι πανέμορφη!

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ