Ανέβασε τη θερμοκρασία στη Νάξο πρώην παίκτρια του GNTM - Το κόκκινο μπικίνι που "κόλασε" τα πλήθη!

Εντυπωσιακή όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανέβασε τη θερμοκρασία στη Νάξο πρώην παίκτρια του GNTM - Το κόκκινο μπικίνι που

Μία πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, GNTM, κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία με την εμφάνισή της σε παραλία της Νάξου. Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της, και όπως ήταν επόμενο, κόλασε τα πλήθη!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του κοινού, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τον χαλαρό χαρακτήρα της. Η παίκτρια, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο λόγος φυσικά, για τη νικήτρια του πρώτου κύκλου, Ειρήνη Καζαριάν, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Νάξο, μαζί με την παρέα της.

Ο φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" στην παραλία και η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ειρήνη Καζαριάν μαγιό
Ειρήνη Καζαριάν Νάξος

Δείτε την αποκάλυψη που έγινε πριν από λίγο καιρό για τον σύντροφο της Ειρήνης Καζαριάν!

Πρώην παίκτρια του GNTM "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα είδαμε στον διαδικτυακό τόπο του Instagram και αφορμή υπήρξαν οι φωτογραφίες πρώην παίκτριας του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις καλοκαιρινές τις πόζες και τα μικροσκοπικά της μαγιό.

Ποια είναι όμως η καλλονή αυτή που ζάλισε το Instagram και τους διαδικτυακούς της ακολούθους με το "καυτό" υλικό που ανεβάζει ενδελεχώς από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις;

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που "κόβει" την ανάσα με τις φωτογραφίες της!

Η πρώην παίκτρια του GNTM που εντυπωσίασε τους πάντες είναι η Ειρήνη Στεριανού. Η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στη Μυτιλήνη, από όπου κατάγεται και λόγω του καλοκαιριού δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει το προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες στις οποίες αναφερόμαστε και που έκαναν το Instagram να "πέσει":

Στεριανού gntm

Στεριανού gntm 2

Στεριανού gntm 1

Και μιας και έχουμε εισέλθει στα μονοπάτια της μόδας, σας έχουμε τρομερά νέα. Θυμάστε την «Τσίτος» από το GNTM; Έβγαλε δικό της τραγούδι! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.