Ντέμη Γεωργίου: Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό της - «Τρελάθηκε» από τη χαρά της

«Λιώσαμε» με το στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό της - «Τρελάθηκε» από τη χαρά της

Η Ντέμη Γεωργίου είναι πολύ ερωτευμένη με την σύντροφό της, και προσπαθεί να το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην της ετοιμάσει, την πιο ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλιά της. Μόλις είδε η Άλκηστις την τούρτα, "τρελάθηκε" από τη χαρά της.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Μετά την έξοδο της Ντέμης από το MasterChef, οι δυο τους είναι αχώριστες και προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο τους.

Έτσι, η Ντέμη μάζεψε τις πιο κοντινές της φίλες, ετοίμασε μία τούρτα υπερπαραγωγή και έκανε τα πιο ξεχωριστά γενέθλια για την αγαπημένη της.

Δείτε εδώ και την πρώτη φωτογραφία της Ντέμης με ροζ μαγιό στην παραλία! Την τράβηξε η Άλκηστις...

Ντέμη Γεωργίου - MasterChef: "Είχαμε χωρίσει με την Άλκηστις γιατί..." - Αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε

Απόλυτος συνδυασμός Κριού με Λέοντα, γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα παιδιά, για να έρθει η μοίρα, χρόνια αργότερα, να τις ενώσει για πάντα. Βγαίνοντας πιο δυνατές από τις δοκιμασίες και το bullying, λίγο μετά το τέλος του «MasterChef», η Ντέμη Γεωργίου με τη σύζυγό της Άλκηστη Αλεξανδράτου μιλούν για τους δύσκολους πρώτους τρεις μήνες που χρειάστηκαν για να καταλάβουν πως είναι γραφτό να μείνουν μαζί, για το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού και για τα κοινά τους σχέδια, με αφετηρία το δικό τους vegan εστιατόριο «Λάιμ bistro» στο Γκάζι.

Στην περίπτωσή τους επιβεβαιώνεται ο νόμος της Φυσικής πως τα ετερώνυμα έλκονται... Τελείως διαφορετικές εμφανισιακά, αλλά και ως χαρακτήρες, παρ' όλα αυτά μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας και ενάμιση χρόνο από τη μέρα που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν πως το πάθος και ο έρωτας δεν έχουν ξεθυμάνει ανάμεσά τους. Με φόντο το κύμα, ξεκινάμε την όμορφη ιστορία τους, από τη μέρα που γνωρίστηκαν και πήγαιναν ακόμα σχολείο...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Οι αποκαλύψεις της Ντέμης Γεωργίου για τον χωρισμό της από την Άλκηστις Αλεξανδράτου

Ήσασταν φίλες από τότε ή είχατε κόντρα;

Ν: Είχα κόντρα με όλο το σχολείο, αλλά με την Άλκηστη όχι (γελάει). Έχω κάνει στροφή, δεν έχει σχέση το πώς είμαι τώρα με το πώς ήμουν. Ήμουν τσαμπουκαλού, περισσότερο ως τιμωρός εκείνων που έκαναν το λεγόμενο bullying.

Εσύ δέχτηκες ποτέ bullying;

Ν: Μέχρι που ξεκίνησα να δουλεύω, όχι. Στις δουλειές προέκυψε αυτό και δεν ήταν άμεσο, το καταλαβαίναμε όταν γινόταν πισώπλατα. Στις παρέες μου και στο σχολείο όμως δεν είχα πρόβλημα.

MasterChef Άλκηστις Ντέμη περιοδικό You

Ζήσατε ρατσισμό και bullying όσον αφορά τη σχέση σας. Έχει ηρεμήσει αυτή η κατάσταση;

Α: Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κατά την άποψή μου, βέβαια, μετράει και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το bullying, αν το παίρνεις κατάκαρδα. Ο κόσμος μπορεί να λέει πολλά πράγματα, αν δεν το αφήσεις να σε επηρεάσει και αν δεν έχει επιπτώσεις στη σωματική σου ακεραιότητα, είναι όλα καλά.

Υπήρξε περίοδος που σε επηρέαζε πολύ έντονα;

Α: Φυσικά, τα πρώτα χρόνια ήμουν πολύ στενοχωρημένη για τον τρόπο που μας αντιμετώπιζε ο κόσμος και η οικογένειά μου. Μετά σταμάτησε να με επηρεάζει, όμως άλλαξα εγώ, έκανα ψυχοθεραπεία και αποφάσισα ότι δεν με αφορά πια η γνώμη των άλλων.

Εκτός από το «MasterChef» υπήρξε άλλη περίοδος που απομακρυνθήκατε;

  • Ν: Όχι, χωρίσαμε μόνο στην αρχή από δικό μου λάθος, επειδή δεν είχα μάθει να συζητάω στη ζωή μου και ήμουν απόλυτη. Μετά από ένα τρίμηνο συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και τα ξαναβρήκαμε. Από τότε δεν έχουμε απομακρυνθεί.
  • Α: Ήμουν πολύ στενοχωρημένη τότε, εκείνο το καλοκαίρι ήταν καταστροφικό. Ίσως να της το κράταγα τα πρώτα δύο χρόνια, φοβόμουν μην ξαναφύγει. Αλλά από τότε μου το έχει ξεπληρώσει και έχει εκμηδενιστεί οποιαδήποτε φοβία.
  • Ν: Μέσα σε εκείνο το τρίμηνο κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου χωρίς εκείνη, μου έλειπε. Μια φορά που την είχα πάρει τηλέφωνο για επανασύνδεση πάντως, την άκουσα πολύ χαρούμενη γιατί ήταν σε ένα πάρτι και τσαντίστηκα, της το έκλεισα κατάμουτρα (γέλια).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ