Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της

Σε διακοπές στη Μύκονο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς είναι μια πληθωρική και πανέμορφη γυναίκα. Εκτός από μία καλλονή, η Ευρυδίκη είναι και ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με πολύ αγάπη μέσα της. Την έντονη αγάπη της, αυτή τη φορά για την αδερφή της, μας φανέρωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε παρακάτω την αδερφή της Ευρυδίκης που είναι εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή με εκείνη!

Στην όμορφη και καταγάλανη Μύκονο βρίσκεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αυτήν τη στιγμή και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης. Η ίδια θυμίζει καλοκαίρι και μόνο που τη βλέπεις μαζί με την αδερφή της!

Αυτή είναι η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Δείτε τις φωτογραφίες από τη Μύκονο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αδερφή Μυκονος

Η ίδια έκανε το πιο γλυκό σχόλιο: "Από εδώ η αδερφή μου! Γιατι είναι και μια αγαπη ρε παιδιά ... μεγάλη αγαπη ... αυτη της οικογένειας ... η μεγαλύτερη όλων ! Περνάμε πάντα υπέροχα μαζί. Σε αγαπάω αδερφούλα ❤️???? @lilasisaki Πάντα κ παντού μαζί ???????????? ευχαριστώ τους γονεις μας που σε γέννησαν χαχαχαχα ΣΑΓΑΠΑΩ ????"

Όντως τώρα; Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks παντρεύτηκε τον σκύλο της!

Ολόγυμνη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks - Κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ροδοπέταλα

Μία σειρά από νέες εκρηκτικές φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Βούτηξε ολόγυμνη μέσα στην πισίνα της και κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ροδοπέταλα!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο ιδιαίτερη παίκτρια που πέρασε από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είχε πάντα τον τρόπο να κάνει τη διαφορά, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις απόψεις της.

Έτσι δεν μπορούσε παρά να ανεβάσει τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram. Χωρίς να φοράει μαγιό και με ένα ροδοπέταλο να καλύπτει κάποιο σημείο του στήθους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκάλεσε σωστό πανικό στα social media.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, χώρισε