Άλλος άνθρωπος η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Έκανε τα μαλλιά της μπλε ράστα

Και της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Έκανε τα μαλλιά της μπλε ράστα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή της και έτσι έγινε πολύ εύκολα, άλλος άνθρωπος! Δε δίστασε λοιπόν, να φέρει τον κομμωτή της, και να κάνει τα μαλλιά της ράστα με μπλε ανταύγειες.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει δείξει πως δεν φοβάται να τολμήσει με την εμφάνισή της και να δοκιμάσει νέα πράγματα. Έτσι, θέλησε να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, για τις ξέφρενες διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την Ιωάννα Τούνη.

Το νέο αυτό look της πάει πολύ και φαίνεται ότι μπορεί να το υποστηρίξει και με το παραπάνω!

Δήμητρα Αλεξανδράκη μαλλιά

Το αυστηρό σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν πριν από μερικές μέρες, καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

To γνωστό μοντέλο και η influenver είναι πολύ καλές φίλες και έτσι, το συγκεκριμένο θέμα δε θα μπορούσε να μην πέσει στο τραπέζι. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να στηρίξει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την καλή της φίλη και το έκανε με το παραπάνω.

«Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κάτσω να μιλήσω για κάποιον άλλο άνθρωπο. Ως γυναίκα εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν μια τεράστια αλητεία και κάτι τελείως άνανδρο. Όταν γίνεται κάτι παρά τη θέληση κάποιου ανθρώπου και ειδικά όταν δεν είναι και εις γνώσιν του, όχι απλά είναι τεράστια αλητεία, αλλά λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεσά μας.

Αυτό θα πω και θέλω να τελειώσει εδώ. Είναι κάτι το οποίο επειδή το έζησα με την Ιωάννα, πόνεσε πάρα πολύ. Θέλω να το τελειώσω εδώ, γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή της φίλης μου» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια ωστόσο δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση με μία ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη.