Ψέμα η είδηση για την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το Opentv

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψέμα η είδηση για την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από το Opentv

Μέσα από μία ανακοίνωση που εξέδωσε το Opentv, θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με την αποχώρηση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκης Λυμπεράκη από το κανάλι, είναι ψέμα.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου. Οι φήμες, την ήθελαν να φεύγει από το Open μετά τη γέννηση του παιδιού της, ωστόσο το κανάλι έσπευσε να τις διαψεύσει και να δείξει την στήριξή του προς τη Νίκη Λυμπεράκη.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Opentv για τη Νίκη Λυμπεράκη

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Το OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή.

Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται «με το καλό» στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε εδώ και τι αλλαγές θα δούμε στο The Booth του Opentv.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open - Τι συνέβη;

Σε παράγοντα της αγοράς εξελίσσεται ο Νίκος Κοκλώνης. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος στο Opentv εννοείται πως θα έπεφταν όλοι πάνω του!

Η ανάδειξή του σε παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή «Just The Two of Us» στο Open συνοδεύτηκε από την είσοδό του και στο σκέλος της παραγωγής των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων, συγκεντρώνοντας σταδιακά πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία, όπως σκηνοθέτες και παραγωγούς. Η συνεργασία με το Open ήταν η αρχή, καθώς πλέον διαπραγματεύεται και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για την από κοινού παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, με αντάλλαγμα είτε τα έσοδα από την τοποθέτηση προϊόντος είτε όλο τον διαφημιστικό χρόνο.

Ωστόσο, το κανάλι του Open βρίσκεται σε αναταραχή για ένα και μόνο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Νίκος Κοκλώνης OPEN χρεοκοπία

TAGS