«Να σου ρίξω δυο χαστούκια...» - Εκτός εαυτού η Σοφία Μουτίδου στο The Booth

Επικό σκηνικό - Τα έβαλε και με τις τρεις συμπαρουσιάστριές της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να σου ρίξω δυο χαστούκια...» - Εκτός εαυτού η Σοφία Μουτίδου στο The Booth

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα στο σημερινό The Booth. Η Σοφία Μουτίδου άκουσε ένα σχόλιο που έκανε η Σοφία Κουρτίδου και βγήκε εκτός εαυτού, ενώ τα έβαλε και με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λέγοντας της αστειευόμενη, πως θα της ρίξει δυο χαστούκια!

Αφορμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη και η απάντηση που του έδωσε η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Αλέξης είναι 31 ετών και έχει ένα θέμα με τον αδερφό του καθώς όποτε βγαίνουν για ποτό μαζί, όποια κοπέλα του αρέσει πάει και την πέφτει στον αδερφό του με αποτέλεσμα να αισθάνεται μειονεκτικά.

Η παρουσιάστρια του εξήγησε πως αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση, ωστόσο η Σοφία Μουτίδου ήρθε να τον προσγειώσει όταν είπως πως αν είναι πιο ωραίος ο αδερφός του, τότε πάντα οι γυναίκες θα την πέφτουν σε εκείνον.

Και οι 3 συμπαρουσιάστριές της αντέδρασαν και τότε γύρισε στη Σοφία Κουρτίδου και της είπε: «Γιατί όταν βγαίνουμε μαζί Σοφία την πέφτουν σε εσένα και όχι σε εμένα; Γιατί είσα ωραία, τρελαίνονται και άντρες και γυναίκες. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση».

Δείτε το επικό σκηνικό στο βίντεο:

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ και τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή.

The Booth: Η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκε σε ένα χαντάκι

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία θέλησε να διηγηθεί η Σοφία Κουρτίδου, στην εκπομπή της, The Booth. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πώς κατάφερε να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι.

Υπεύθυνη για όλο το σκηνικό δεν είναι άλλη από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία με μία μικρή γκάφα που έκανε, οδήγησε την Σοφία Κουρτίδου... στο χαντάκι.

Η παρουσιάστρια περιέγραφε την ιστορία στις άλλες τρεις κυρίες του The Booth και εκείνες εννοείται πως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου έχει φωτογράφιση, όμως ξεχνά να πάρει μαζί της τα ρούχα που πρέπει να βάλει. Η Σοφία Κουρτίδου προσφέρεται να της πάει. Η διαδρομή έχει χωματόδρομο, η Σοφία Κουρτίδου μπερδεύεται, παίρνει άλλον χωματόδρομο και μετά από λίγο πέφτει με το αυτοκίνητό της σε ένα χαντάκι!