Πρώην παίκτρια του Power of Love θέλει να πάρει μέρος στο GNTM

Όλα όσα αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του Power of Love θέλει να πάρει μέρος στο GNTM

Μία πρώην παίκτρια του Power of Love, και μάλιστα μία από τις πιο πολυσυζητημένες, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να πάρει μέρος στο GNTM, ωστόσο είναι αργά γιατί ο κόσμος ήδη την γνωρίζει.

Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα και δε δίστασε να κάνει και μερικές αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στο Power of Love και τη σχέση της με τον Δώρο Παναγή.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της με τους άνδρες, αλλά και για το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο ετοιμάζει.

«Ετοιμάζω τώρα το τρίτο μου τραγούδι. Το Power of Love ανήκει στο παρελθόν. Δεν ήταν ο σκοπός μου να είμαι απλά μια παίκτρια αυτού του ριάλιτι. Προφανώς και ήθελα να συνεχίσω και να πάω και πιο μπροστά. Το τραγούδι είναι κάτι που αγαπώ, όμως η τηλεόραση είναι η καψούρα μου. Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, η μία προχώρησε, αλλά μετά κάπου χάλασε.

Η συνεργασία μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ωραία, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα έπαιρνα μέρος στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάνε καινούργια πρόσωπα, εμένα με ξέρει ο κόσμος. Ο Δώρος ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει η σχέση μας.

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Η αποκάλυψη έγινε - Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου του Power Of Love

Μετά από πολύ καιρό, έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για την πραγματική ηλικία της πιο viral παίκτριας του Power of Love. Η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε ανοιχτά γι΄αυτό το θέμα πάνω στο οποίο έχει γίνει τόσο μεγάλη συζήτηση, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόλις 22 χρονών!

Το 2018, η Αθηνά Χρυσαντίδου συμμετείχε στο δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ και είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο με τη σχέση της με τον Δώρο Παναγή και την οικειοθελή αποχώρησή τους, όσο και με το ζήτημα της ηλικίας της.

Τότε η Αθηνά είχε δηλώσει πως είναι 20 ετών, ενώ σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δώσει τότε, λέγοντας πως είναι όντως, πλέον, 22 ετών.

«Είναι δυνατόν να έχω λόγο να πω ψέματα; Με αναγκάζεται να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο και να βγει κι εκείνη. Μου έχουν πει ότι δεν φαίνομαι για 22 χρονών, επειδή συμπεριφέρομαι πιο ώριμα», είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου και έβαλε τέλος στις φήμες για την ηλικία της, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία της για όσα λέγονται.