The Booth: Αποχωρεί για δύο εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Αποχωρεί για δύο εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή, η Σοφία Μουτίδου έκανε γνωστό, πως από τη Δευτέρα που μας έρχεται, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το The Booth, μιας και θα πάει διακοπές με την οικογένειά της.

Μετά από ένα τηλεφώνημα, η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε, ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα βρεθεί για δύο εβδομάδες εκτός εκπομπής.

“Η Πηνελόπη δεν θα είναι εδώ για δύο πενθήμερα. Θα πάει με τα παιδάκια της κάπου. Το σέβομαι.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Από την άλλη πλευρά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: “Προσπαθούν να με πείσουν να φύγω μόνο πέντε ημέρες, αλλά τα παιδάκια μου;”.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ και τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή.

«Να σου ρίξω δυο χαστούκια...» - Εκτός εαυτού η Σοφία Μουτίδου στο The Booth

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα στο σημερινό The Booth. Η Σοφία Μουτίδου άκουσε ένα σχόλιο που έκανε η Σοφία Κουρτίδου και βγήκε εκτός εαυτού, ενώ τα έβαλε και με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λέγοντας της αστειευόμενη, πως θα της ρίξει δυο χαστούκια!

Αφορμή για την όλη συζήτηση στάθηκε το τηλεφώνημα του Αλέξη και η απάντηση που του έδωσε η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Αλέξης είναι 31 ετών και έχει ένα θέμα με τον αδερφό του καθώς όποτε βγαίνουν για ποτό μαζί, όποια κοπέλα του αρέσει πάει και την πέφτει στον αδερφό του με αποτέλεσμα να αισθάνεται μειονεκτικά.

Η παρουσιάστρια του εξήγησε πως αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση, ωστόσο η Σοφία Μουτίδου ήρθε να τον προσγειώσει όταν είπως πως αν είναι πιο ωραίος ο αδερφός του, τότε πάντα οι γυναίκες θα την πέφτουν σε εκείνον.

Και οι 3 συμπαρουσιάστριές της αντέδρασαν και τότε γύρισε στη Σοφία Κουρτίδου και της είπε: «Γιατί όταν βγαίνουμε μαζί Σοφία την πέφτουν σε εσένα και όχι σε εμένα; Γιατί είσα ωραία, τρελαίνονται και άντρες και γυναίκες. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση».

Δείτε το επικό σκηνικό στο βίντεο: