Ελένη Γερασιμίδου: Η ηθοποιός εξαπέλυσε πυρά προς το Big Brother - "Χέσ…κα για..."

Τα καυστικά της σχόλια

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ελένη Γερασιμίδου: Η ηθοποιός εξαπέλυσε πυρά προς το Big Brother -

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο περιοδικό “On time” και τη Σάσα Σταμάτη και είπε τη γνώμη της για το "Big Brother" και γενικότερα για την επικαιρότητα που στρέφεται γύρω από τη showbiz.Τα σχόλιά της δεν θα τα έλεγε κανείς και τόσο κολακευτικά, απεναντίας ήταν καυστικά. Αυτό δεν παραμένει να είναι η άποψή της. Χαρακτηριστικά, αυτό που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν το σχόλιο της για το νέο ριάλιτι παρακολούθησης, τον "Μεγάλο Αδερφό".

Στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκης, για νέες τηλεοπτικές εκπομπές και για πολλά άλλα ακόμη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα δήλωσε.

Εξαπέλυσε πυρά προς το Big Brother - "Χέσ…κα για το Big Brother" - Οι δηλώσεις της ηθοποιού στη συνέντευξή της

"Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό" Eίπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τη Μενεγάκη σχολίασε: "Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη"

Ελένη Γερασιμίδου συνεντευξη

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: "Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν"

Άλλη μία ηθοποιός ξέσπασε δημόσια. Διαβάστε εδώ.

Η Θεία Κοινωνία "έφερε"... τηλεοπτική κόντρα - Νίκος Αναδιώτης vs Ελένη Γερασιμίδου!

Μια τηλεοπτική κόντρα αναφορικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό, αλλά και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες με τη Θεία Κοινωνία, είχαμε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε". Τι είπαν Νίκος Αναδιώτης και Ελένη Γερασιμίδου και τάραξαν τα "νερά";

Ειδικότερα η Ελένη Γερασιμίδου και ο Νίκος Αναδιώτης κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με τον κορωνοϊό και την Θεία Κοινωνία στην εκπομπή του Open.

“Δεν είμαι θεούσα, σε καμία περίπτωση. Όταν ήμασταν μικρά μας ξεγελούσαν ότι το κουτάλι είναι χρυσό και μπορούμε να πάμε και μετά από έναν άνθρωπο άρρωστο να πιούμε. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι οι αμαρτίες τους θα συγχωρεθούν και δεν μπορούν να μείνουν ακοινώνητοι για λίγο καιρό, αυτό είναι μια άλλου είδους υστερία. Θεωρώ απίστευτα υποκριτικό το να μην σταματάς να λαμβάνεις τη Θεία Κοινωνία. Τι θα πάθεις δηλαδή;”,είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

“Δεν θα πάει κάποιος που δεν πήγαινε ποτέ να κοινωνήσει τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι που πάνε και κοινωνούν, αν το κάνουν με πλήρη συνείδηση και πάνω από όλα με καθαρή πίστη, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ποτέ κανείς. Έχω μεταλάβει εκατοντάδες φορές και πίσω από υπέργηρους ανθρώπους” είπε από μεριάς του ο Νίκος Αναδιώτης!

Και αφού αναφερθήκαμε στον ιό και την Θεία Κοινωνία, δείτε και την ανακοίνωση της Ιερά Συνόδου. Τι ανέφερε;

Γερασιμίδου