Σύλβια Δεληκούρα: Έντονα εκνευρισμένη η ηθοποιός - "Πόση βρωμιά υπάρχει παντού..."

Μίλησε χωρίς δισταγμούς

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σύλβια Δεληκούρα: Έντονα εκνευρισμένη η ηθοποιός -

Έντονος ο εκνευρισμός της γνωστής ηθοποιού Σύλβιας Δεληκούρα. Ξέσπασε δημόσια για όσα είδε να διαδραματίζονται σε παραλία της Κορίνθου.

Η ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Κορίνθου για διακοπές με τον αγαπημένο της σύζυγο. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι τις απολαμβάνει και τόσο τις διακοπές της, καθώς ένα περιστατικό "χάλασε" την ηρεμία της.

Η Δεληκούρα δεν άντεξε να μείνει άπραγη και θέλησε έστω να μοιραστεί την ατυχή αυτή της εμπειρία δημόσια.

Το Facebook επέλεξε για να εκφράσει τον αγανακτισμό της η Σύλβια Δεληκούρα. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής!

Ποιό ήταν το δημόσιο ξέσπασμα της γνωστής ηθοποιού - ο έντονος εκνευρισμός της;

Η Σύλβια έγραψε: «Κάτω Διμηνιό τρομακτικό πόση βρωμιά υπάρχει παντού! Στις παραλίες παντού πλαστικά και σκουπίδια από τους ανθρώπους που κάθε μέρα σχεδόν είναι εκεί! Μην μιλήσω για τις αποστάσεις...ο ένας πάνω στον άλλον και με θράσος να μιλάει ο ένας στον άλλον!»

Δεληκούρα ξέσπασμα

Τζέσυ Παπουτσή: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τον τάφο της - «Τόση σιωπή πια...»

Σύλβια Δεληκούρα: Η πανδημία έφερε την πιο γλυκιά δήλωση από τον γιο της

Η Σύλβια Δεληκούρα έκανε μια ανάρτηση και λιώσαμε με την δήλωση που έκανε ο γιος της. Η πανδημία φαίνεται να έχει και τα καλά της. Δείτε τι της είπε ο μικρός!

Η πανδημία μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι με την ηθοποιό να περνά και αυτή χρόνο μαζί με την οικογένειά της. Άλλωστε μοιράζεται και ορισμένε όμορφες στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι λοιπόν έκανε και τώρα που σε μια της ανάρτηση μας λέει πιο είναι αυτό που της είπε ο γιος της.

Ποια είναι λοιπόν η γλυκιά δήλωση που έκανε ο γιος της Σύλβια Δεληκούρα;

Η ίδια λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της να είναι έξω και να παίρνει λίγο ήλιο. Μαζί ήταν και το κατοικίδιο της οικογένειας, ενώ η ηθοποιός μας αποκάλυψε και τι είναι εκείνο που της είπε το παιδί της, αλλά και όλες τις σκέψεις που της έφερε στο μυαλό η φράση του.

Η ίδια λοιπόν έγραψε τα εξής:

"Ο Ορφέας και η Τρούφα παίρνουν ήλιο, πριν λίγες ημέρες ο γιος μου μου είπε: Μαμά ευτυχώς ήρθε ον κορωνοϊός γιατί είμαστε συνέχεια μαζί, και είμαι μαμά που δεν λείπει πολύ από το σπίτι. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι όλα αλλάζουν αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό! Ναι η ζωή μας άλλαξε και έρχονται και άλλες αλλαγές. ίσως αν αλλάξει η ματιά μας όλα θα είναι καλύτερα. Όσο γίνεται γιατί δεν είναι εύκολο για όλους τους συνανθρώπους μας". Να πούμε ότι και μια διάσημη κυρία μας έδειξε την μπέμπα της και μας έκανε επίσης να λιώσουμε με την εικόνα που ανέβασε στα social media. Δείτε ποια είναι

Ορίστε και η σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ηθοποιός

Σύλβια Δεληκούρα γιος έξω